2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
الهی بمیرم برات عزیزم مطمئن باش یه خیری توش بوده به حکمت خدا دل بسپار 

خدا نکنه گلم خدا تو دلیتو حفظ کنه برات 

برام دعا کن اسم من فاطمه هستش اسم گل تو چیه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها شبتون بخیر من رفتم سونوگرافی شدم گفت همون هماتومه به حساب سونو گرافی ۶ هفته بودم ساک وکی ...

یه نفس خوندم تا برسم به این پیامت

الهی که خدا برات نگهش داره

الهی شکر

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
فک کنم باید غسل حیض بگیری البته دقیق مطمن نیستم

نه عزیزم

غسل استحاضه 

اما اگر احتمال میدی حمام رفتن خطر داشته باشه ، به نیت غسل وضو بگیر و یه وضو دیگه هم به نیت وضو بگیر و نماز بخون

باز اگر احتمال خطر میدی نشسته بخون

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
Dhea یکبار فقط آزمایش دادم. ثابت شده که روی amh و افزایش فولیکولهای آنترال تاثیر داره، من دفعه اول ک ...

داروهات چی بودن ؟ گونال میزدی یا سینال؟ ذخیره ات چنده؟

منم با ذخیره 0.4 شش تا فولی داشتم دوتاش پوچ بود ، یدونه جنین ، البته من شوهرمم ضعیفه

حالا نمیدونم با این ذخیره این تعداد فولی طبیعیه یا خوب بوده ، اگه خوبه بخاطر گونال بوده یا dhea و مکمل های دیگه که خوردم

وای بچه ها خاک تو سرم شد کار از لکه بینی گذشت الان یه عالمه خون قرمز اومد ازم 😭😭😭توروخدا بگین چیه ...

بفرما ماشالا خانم دیدی گفتم جای نگرانی نداره ،اینطور مواقع یه شیاف بزار کمی بخودت آرامش بده و بعد پاشو برو یه سونو بده ،من سر پسرم ماه پنجم از خواب بیدار شدم دیدم تختم به کل خونیه تنها بودم کسی نبود ،بدو رفتم سونوگرافی اونقدر گریه کرده بودم نمیتونستم بهشون بگم چیشده ،سونو کرد گفت هماتوم هستش چن روزم ادامه داشت اما استراحت کردم اوکی شد

عزیزم این مشکلات ناباروری و بعدم بارداری پراسترس ما یه منشا انسانی نداره کار خداس پس اصلا بخودت استرس نده بسپار بخودش ،ایشالا بارداری خوبی خواهی داشت اما تو این راه باید برای هرچیزی خودمونو آماده کنیم چون جز خدا دست کسی نیست ،حکمتشو شکر 🥲

دوستان من اصلا نمیتونم استرادیول پیدا کنم ب جاش نمیشه چیز دیگه ای مصرف کرد

من رفتم خود مرکزم نداشت گفتم گفت باید حتما پیدا کنی جای گزین نداره یه داروخونه تو شهرمون دو تا داشت وفقط زنداداشمم چند بسته داشت از اون گرفتم نیستش داروهامونم کم یاب شده استرس اینم قوض بالا قوضه

@-مهسا-عزیزم هر کاری کردم تگ نشدی به نیتت سوره ی یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

اگه واسه من خوندی ممنون عزیزم الهی پسری راحت وسالم وبه موقع بیادبغلت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم خیلی متاسف شدم برات باید دوباره بری لنفوسیت از اول هرس جلسشو

عزیزمی که باید اول برم آزمایش آپکا بدم ببینم چقدر اومده پایین

سرم هم باید دوباره تزریق کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره عزيزم غسل كن 

خانمی چندتاسوال دارم ازت اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم استراحتتون بعدسرکلاژدرچه حده سرسفره میشینی غذامیخوری یادرازکشیده؟ ازپله بالا وپایین میری ؟توماشین درازکشیده ای یانشسته؟کسی پیشت هست این ۹ماه یاخودت تنهابودی ؟غذاخودت درست میکنی یانه؟میشه پاشم فقط غذاگرم کنم؟حموم هرچندروزیه بارمیری؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
خانمی چندتاسوال دارم ازت اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم استراحتتون بعدسرکلاژدرچه حده سرسفره میشینی ...

سلام عزيزم من ٥ روز بعد از سركلاژ كم كم كارامو خودم كردم چون تنهام كسي رو ندارم. همون ٥ روز تقريبا دراز كشيده غذا ميخوردم. الانم كارامو ميكنم غذا درست ميكنم راه ميرم ماشين ميشينم ولي خودمو خيلي خسته نميكنم. نه عزيزم هيچكسو ندارم اينجا از ٩ صبح تا ١٠ شبم تنهام

خداياشكرت....❤️ 

دوستاي قشنگم امروز يه مقدار شعله زرد نذري درست كردم جاي همتون خالي الهي به حق امام رضا همه حاجت روا بشيم تك تكتونو ياد اوردم قربونتون برم الهي كه امام رضا به حق غريبيش دست تك تكمونو بگيره❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️