2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
عزیزمی که باید اول برم آزمایش آپکا بدم ببینم چقدر اومده پایین سرم هم باید دوباره تزریق کنم

ای بابا خواهر منم لنفوسیت کردم اخرین انتقالمه منم اگ مثبت نشم باید دوباره انجام بدم اه 

الهی بمیرم برات عزیزم مطمئن باش یه خیری توش بوده به حکمت خدا دل بسپار 

ماشالا جون خداروشکر که بچه ات سالمه و خونریزی از هماتوم بوده ...

هماتوم یا ریز ریز با خونریزی دفع میشه یا جذب🤩

راستی دقیقا تاریخ انتقالت کی بوده که دیروز شش هفته ات پر شده؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي قشنگم امروز يه مقدار شعله زرد نذري درست كردم جاي همتون خالي الهي به حق امام رضا همه حاجت روا ...

قبول باشه عزیزم 😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ای بابا خواهر منم لنفوسیت کردم اخرین انتقالمه منم اگ مثبت نشم باید دوباره انجام بدم اه 

انشاالله مثبت میشی گلم نیاز نداشته باشی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

.⛔⛔⛔⛔دخترا من از کی شروع به خوردن نشاسته بکنم اگه ماه دیگه پریودی برم برا شروع انتقال لطفاً این ماه رو بگین چیا بخورم چیارو رعایت کنم 

.⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
گلم من بعد ۷۰ روز پریود شدم تازه با یه امپول

اه به سلامتی پریود شدی پس. منم اصلا منتظر پری نیستم دیگه چون خدا میدونه کی بشم هر وقت بشم اشکال نداره فقط به مامان شدن نزدیک بشم انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببینید این ازمایشی که برام نوشتن فقط ایمنیه یا انعقادی هم داره

ردیف دوم دوتای اولی رو نمیدونم چیه باقی همه ایمنیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چشم عزیزم چیکا میگم سایزش ۱۷ و۵ در ۱۷ بوده بزرگه؟ الان برا نماز چیکار کنم؟نمیتونم پاشم؟

همونجوری که میتونی بخون. نشسته یا خوابیده. رکوع و سجده رو هم با اشاره سر یا اگه نتونستی با اشاره چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن گلم چه بزرگی نترس خودش دفع میشه دوستم پد میذاشت ببین چقدر میشد راستی انتقالم بخاطره سرماخوردگی و ...

ان شاالله خیره. میفهمم ادم خییلی اذیت میشه کنسل شدنی. ولی ب این فک کن ک قطعا خوب نبوده الان انتقال بدی و این سرماخوردگی هم مامور خدا بود که گره بندازه تو کارت و انتقالت عقب بیفته برا یه زمان عالی ان شاالله

اوووه پس باید برم حموم اسم غسلو چی بگم؟ ببخش توروخدا خیلی سوال میکنم ازت

عزیزم اگه خواستی اسم مرجع تقلیدتو بگو برات بپرسم