2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046688 بازدید | 684536 پست
سلام به ووي ماهت....فدات بشم الهي سازمان غذا وًدارو داروخانه است؟ميدونين تلفن يا ادرسش كجاست؟

عزیزم من تابحال نرفتم ولی تو گوگل بزنی آدرس و تلفنش میاد 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما برنامه به خانه بر میگردیم شبکه 5 داره درمورد واکسن زدن زنان باردار صحبت میکنه دکتر زنان نسرین ...

چی گفت من ندیدم برنامه رو خیلی نگرانم

یکی از دوستانم تو آنومالیش خیلی به مشکل خورده درحالی ک ان تی خوب بوده میترسم از واکسن بوده  باشه

نه فعلا درگیر این سرفه های بی امانم . چندتا متخصص رفتم اصلا قطع نمیشه . هزار جور آمپول زدم انگار نه ...

اگر می تونی روتارین بگیر بخور عزیز

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره قبلش آزمایش دادم و بعد تجویز کرد. فکر می کنم لازمه آزمایش...

باید برم هم آز dheas بدم هم ذخیره ببینم این مدت تاثیری هم داشته ، شما چندوقته میخوری؟ آزمایش دادی ببینی تغییر کرده؟

@alaae   عزیزم هزینه ازمایش ایمنی چقد شد جوابش چند روزه حاضر شد امروز برام ازمایش ایمنی نوشتن باید سه شنبه برم ببخشید خیلی سوال میپرسم ازت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
@alaae   عزیزم هزینه ازمایش ایمنی چقد شد جوابش چند روزه حاضر شد امروز برام ازمایش ایمنی نوشتن ...

سلام عزیزم. نگووو عزیزم چ حرفیه. متاسفانه جدا جدا یادم نیس اخه برا اسفند پارساله مال من. سه تا آزمایش بود ایمنی و انعقادی و ژنتیک مولکولی که سه تاش با هم 2100 شد اون موقع. نمیدونم الان چنده. من فقط برا کراس مچم ماه پیش 350 اینا شد.جواب آزمایشامم یادمه طول کشید تا بیاد. البته برا من خورد ب تعطیلات عید و... فک کنم ی ماه اینا شد.

ان شاالله خیره و مشکلی نداشته باشی. مشکلیم بود قابل حله ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره منم از کثیف کاریش متنفرم بخاطر همون دیشب مقعدی گذاشتم پس کلا همین کارو میکنم وقتی قشنگ اثرشو دار ...

نه مقعدی تاثیر نداره ،دکتر من تاکید کرده حتما واژینال بزارم ،بچه ها با پروژسترون شوخی نکنین خیلی مهمه😃

چرا دکترت برات سیکل لانگ در نظر گرفت ؟ ببخشید اینقد سوال میکنم🙈

که رحمم اماده کنه و تخمکام پس نزنن.چن سری قبل دوره کوتاه بودم تخمکام از ۸تا یدفه به ۲تا رسید.خواهش میکنم عزیزم راحت باش.