2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام به همگی  حال نی نیم  زیاد خوب نیست تو رو خدا هر که پیاممو دید واسم دعااا کنه شاید دع ...

چی شده فدات شم چرا یهو چی شد؟ انشالله که چیزی نیست و با خبرای خوب میای عزیز دلم برات دعا میکنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سونو آنومالیش مشکل داشت  باید دو سه هفته دیگه تکرار کنم  دعااا کنید خوب بشه

توکلت بخدا عزیزم ایشالله که نی نیت صحیح وسالمه نگران نباش ،،واسش ایت الکرسی و۱۰۰ تا صلوات میگم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو آنومالیش مشکل داشت  باید دو سه هفته دیگه تکرار کنم  دعااا کنید خوب بشه

عزیزم نگران نباش ،الان این مورد زیاد شده میگن مشکل داره و تکرار میکنن ،من همسر همکارم اینطور شد که خداروشکر تکرار کرد گفتن اوکیه ،اونیکی همکارمم اینطور شد که از کیسه آبش نمونه برداشتن گفتن شکرخدا چیزی نیست 

پس نگو حال نی نی خوب نیست و برای خودت بزرگش نکن ،خوبه خیلیم خوبه 😍

سلام عزیزم ..خدا حافظ نی نی تو دلت باشه ..میخواستم بپرسم از کی میخورین قرص پردنیزولون رو؟و اینکه از ...

سلام گلم مرسی عزیزم

من از یه هفته قبل انتقال بله از اول نصف قرص بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الان محاسباتم درست شد فکرکردم شما سه شنبه ۱۲هفتت تموم میشه🙏🙏🙏😍😍😍

خداروشکر😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم چه مشكلي؟ نگران نباش توكلت به خدا باشه براتون صلوات ميفرستم.

یه قسمت از مغزش تو سونو دیده نشده 

خیلی داغونم 

تو رو خدااا دعاا کن به نی نی هات بگو دعااا کنن واسش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یه قسمت از مغزش تو سونو دیده نشده  خیلی داغونم  تو رو خدااا دعاا کن به نی نی هات بگو دعا ...

الهي قربونت برم جاي ديگه هم برو سونو به يك جا اكتفا نكن. چشم حتما عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
مطمئن باش همینطوره تا ۹ هفته قلب جنین وقت هست تشکیل بشه الان واقعا زوده دورت بگردم اطرافیان من همه ۸ ...

اين اشتباهه كه دائم مي بينم دوستان ميگن تا هفته ٩ وقت هست براي قلب جنين ، قلب جنين هفته ٦ تشكيل ميشه اگه دكتر زمان بيشتري ميده در مواردي كه قلب را نديده بخاطر اينه كه فكر ميكنه شايد در محاسبه ي سن بارداري اشتباه كرده يا اينكه در هفته ٧ و ٨ راحتتر ميتونه متوجه ضربان قلب بشه  و نبض را ببينه