2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046617 بازدید | 684533 پست
مرسی عزیزم راستش و بخوایی نمیدونم چرا انقدر حساس شدم حالا اینجا میگه ۴۳۵ وقراره پنج شنبه برم ببینم ا ...

نمیدونم کی بری سونو ابن سینا پنج سال پیش دو هفته بعد از آزمایش بتا میگفت بیاین سونو ،قلبم چک میکردن و دیگه می موند سری بعد غربالگری هفته دوازده سیزده که جنسیتم میگفتن اما الان به من گفتن اگر نثبت شدی یه هفته بعد بیا سونو ،راستی اینم بگم من کیسه زرد نمیدونم چیه اخه اونموقعا از این حرفا نبود انگار این جدیده 😁

خدانکنه عزیزم الهی خدا نی نی تو حفظ کنه ولی از من میشنوی شما برا سونو قلب زودتر نرو حتی دکتر گفت نرو ...

من شنبه رفتم گفت ۱۰ روز دیگه بیا انقدرم خنگ وحواس پرت بودم که ازش نپرسیدم چندهفته ام حسم میگه برامنم زوده به حساب یکی از بچه ها امروز ۵هفته تمام شدم هفته دیگه دقیقا این روز میشم ۶ هفته تمام خب زوده انگار

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کی بری سونو ابن سینا پنج سال پیش دو هفته بعد از آزمایش بتا میگفت بیاین سونو ،قلبم چک میکردن ...

اره به ماهم اینو گفتن ولی منتظرن بتا برسه به بالایه ۱۰۰۰تا بشه دیدش بعد دوباره باید بری برایه قلب

عزیزم اینکارو با خودت نکن ،با همسرتم صحبت کن تا یکم خودداری کنه ،میفهمم شون چون همسر منم تو انتقالها ...

ممنون برا دلداریت میدونم بده بخدا ولی دست خودم نیست چشم حتما اینکارو میکنم خدا دلنونو نشکنه ایشالا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم، به همه که آمپول سوپرفکت نمیدن، به منم ندادن، فقط ال دی خوردم و ماه بعدش انتقال دادم، نگر ...

ممنون عزیزم 

دوستم هی می گفت برو پیگیری کن...

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
من شنبه رفتم گفت ۱۰ روز دیگه بیا انقدرم خنگ وحواس پرت بودم که ازش نپرسیدم چندهفته ام حسم میگه برامنم ...

انشاالله شما اینجوری نباشی و قلبش زودی تشکیل بشه عاجزانه از خدا میخوام هیچکی مثه امروز من نشه ولی خوب به نظرم بهتره به هفته دیگه م صبر کنی استرس نگیری حالا بازم مشورت کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله دو تا ساک دید گفت یکیش پوچه و یکیش جنین داره ولی فعلا قلبش تشکیل نشده اینقد نگرانم که نگو کارم ش ...

گلم صبرداشته باش وقتی گفته جنین هست پس خیالت راحت باشه برای قلبش هم زودبوده حالا دفعه بعد که رفتی مطمئن باش قلبشم تشکیل شده فدای توبشم برات حدیث کسامیخونم خودتم سوره یاسین بخون که قلب قرآن هست

جدددی خدا دخترتو حفظ کنه خداکنه برا منم تشکیل بشه دوشنبه هفته دیگه دوباره میرم فک کنم میشه 7 هفته و ...

آره یخدا من الان دخملم کلاس اوله ‌ خیالت راحت ‌. زود رفتی ‌ ‌ برا منم مثل تو بود  ‌‌.تازه منو شکمی سونو کرد گفت قلب نداره ، گفت میخوای واژینال انجام بدم گفتم آره ، با واژینالم گفت قلب نداره تازه کیسه زردشم دفورمگی داشت

خدای من خدای معجزه هاست . 
گلم صبرداشته باش وقتی گفته جنین هست پس خیالت راحت باشه برای قلبش هم زودبوده حالا دفعه بعد که رفتی مط ...

ممنون عزیزمم لطف میکنی چشم میخونم برام دعا کنید 

آره یخدا من الان دخملم کلاس اوله ‌ خیالت راحت ‌. زود رفتی ‌ ‌ برا منم مثل تو بود  ‌‌.تازه منو ش ...

خداحفظش کنه انشاالله دانشگاه رفتنشو ببینی قلبش 120 ساله برات بتپه منم اسمی از کیسه زرده نیاورده یکم از رو سونو که انگلیسی نوشته بعضی جاهاش سرچ کردم نوشته فتال پل وجود داره ولی کیسه زرده ننوشته توکلم به خداس خودش کمکم کنه