2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
اي جون دلم فداش بشم حالا بذار از ٢٨ هفته رد بشي شبا ديگه قشنگ خواب نداري من بعضي شبا منتشون ميكنم بخ ...

خدا نکنه قربونت برم اره همه میگن حالا سختیات مونده گرچه الانشم شبا خواب ندارم چون تا دیروقت بیداره بعدم 6 صبح ساعت میزنه وروجکم

الهی قربونشون برم جاشون خیلی دیگه تنگ شده فرشته ها

وای چقد سخت شده برات من همین الانشم پهلوهام تیر میکشه بس که به پهلو میخوابم ولی دیگه چیزی نمونده ها من جات حسابی دلهره دارم واسه اومدنشون😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا اون ماه دکتر برام پرگووریس نوشت خیلی برای اونم گشتم پیدا نکردم.  این ماه رفتم دکت ...

میگم این دکترا هی تعطیلاتشون میرن خارج گردش خو نمیشه با خودشون داروها نایابو بیارن

عزیزم من پارسال بود دقیق یادم نیست ولی خوب کم کرد یادمه 

آخه من اصلا نبردم تامین اجتماعی خودش نمیدونم دویست یا سیصد کم کرد ، خواستم ببینم ببرم تامین اجتماعی نشون بدم یعنی بیشتر برام کم میکنه؟

خدا نکنه قربونت برم اره همه میگن حالا سختیات مونده گرچه الانشم شبا خواب ندارم چون تا دیروقت بیداره ب ...

خدانكنه خاله جونشون. چه سختي شيرين تر از اين سختيا😍الهي قسمت همه منتظرا 

واي نيلدا جون از دلهره نگو كه سر همين شبا تا صبح خواب ندارم از فكر و خيال

خداياشكرت....❤️ 
جددددی😍😍😍 خداروشکررر عزیزم خدا دختراتو حفظ کنه و انشاالله به سلامت بغل بگیریشون خداکنه حداقل یکیش ...

اره عزیزم،،،توکلت بخدا باشه ایشالله که صدای قلب نازشو میشنوی ودلت اروم میشه بحق این روز عزیز

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوباره برم درمانگاه فشارمو چك كنم با دستگاه خونگي چك ميكنم ميترسم دقيق نباشه. 

اگه درمانگاه نزدیکه بخونت،،برو تا خیالت راحت بشه عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دارم شله زرد میپزم از همین اولش به نیت همه بچه های اینجا نیت کردم ان شاالله هممون دل مون با اومدن نی ...

قبول باشه عزیزم انشاالله سال دیگه کوچولو توبغلت باشه پای دیگ نذری گلم ماروازدعای خیرفراموش نکنی 

بچه ها هرسری میرم حموم میام کمرم وزیردلم درد میگیره از چیه؟

عزیزم حمومت زیر ده دقیقه باشه ابم خیلی داغ نباشه،،سعی کن سریع یه دوش بگیری وبیای بیرون اب داغ خوب نیست