2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
اخه گفت دوتا ساک داری ولی یکیش خالیه و تشکیل نشده فقط یکیش تشکیل شده اونم فعلا قلبش تشکیل نشده نگران ...

منم روزی که رفتم جواب ازمایشم رو بردم پیش دکتر تازه مثبت شده بودم که دکترم گفت باید سونو بشی واسه ساک ،،سونو گرفت فقط یه ساک بود بدون جنین ولی دوهفته بعدش رفتم دوتا ساک دیده شد وجنین هم بودوخداروشکر قلبشونم تشکیل شده بود،،شماهم نگران نباش عزیزم ایشالله اینسری هم جنین وهم صدای قلبشونو میشنوی میای اینجا میگی وخوشحالمون میکنی ایشالله😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شاید دکترت بهت نگفته تو که نمیدونی کیسه زرده تشکیل شده یا نه چرا اعصاب خودت رو بهم میریزی باور ...

اره خوب شایدم درکل دکتره کم حرف بود چیزی نمی گفت سوالم کردم جواب نداد پناه برخدا خدابه دلم صبر بده ممنون عزیزم برا دلگرمیت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من فکر میکنم اون ساکی که جنین داره یعنی کیسه زرده تشکیل شده و دیگه احتمال بارداری پوچ مطرح نیست چون ...

جددددی.. خداکنه اینجوری باشه خدا از زبونتون بشونه ایشالا تا هفته بعد تشکیل بشه و این روزا خیلی سخت میگذره با همسرم داغونیم خدا خودش رحم کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اصلا استرس نگیر با این سونویی که نشون داده خبرای خوبی داره😍فقط زود رفتی

کاش اینجوری باشه 😍کاش نمیرفتم اینقد استرس نمیگرفتم  توکل به خدا انشاالله هفته دیگه همه چی خوب باشه

عزیزم به این فکر کن خودش داده خودشم نگهدارشه!مطمعن باش که بهتر از اون میدونه حالتو پس خودتو بهش بسپا ...

انشااله خودش حافظش باشه و برام نگهش داره خدا به دلم صبر و ارامش بده اره عزیزم باراولم بود انتقال دادم

انشااله خودش حافظش باشه و برام نگهش داره خدا به دلم صبر و ارامش بده اره عزیزم باراولم بود انتقال داد ...

عزیزم جنین داشته مطمئن باش قلبش تشکیل میشه زود رفتی چون برا من که پوچ بود هیچی تو ساک نبود ساک خالی ولی برا شما جنین رویت شده 

سلام نیکاد جان اونی ک گفته پوچه اون کلا تشکیل نشده الان فقط یه قلو بارداری اما اصلااااااا نگران نباش ...

سلام عزیزم گریم گرفت از حرفات 😭😭 تمام تنم سیخ شد خداروشکررر اره گفت یه قل بارداری یعنی میشه منم هفته دیگه برم صدای قلبشو  بشنوم😔😔 خداکنه خدا به دلم رحم کنه قلبش تشکیل بشه و همه چی خوب پیش بره برام دعا کن ممنون عزیزم از دلگرمیت و راهنماییت خدا فرزندتو حفظ کنه برات

سلام عزیزم گریم گرفت از حرفات 😭😭 تمام تنم سیخ شد خداروشکررر اره گفت یه قل بارداری یعنی میشه منم هف ...

هفته دیگه هم برا رفتن عجله نکن بمون آخراش برو گوشیتو هم آماده بکن ک صدای قلبشو ضبط کنی،آروم باش زود رفتی فقط💜

امسال میکوبم 
منم روزی که رفتم جواب ازمایشم رو بردم پیش دکتر تازه مثبت شده بودم که دکترم گفت باید سونو بشی واسه سا ...

جددددی😍😍😍 خداروشکررر عزیزم خدا دختراتو حفظ کنه و انشاالله به سلامت بغل بگیریشون خداکنه حداقل یکیشون برام بمونه و هفته اینده همه چی خوب پیش بره ممنون از دلگرمیت و راهنماییت عزیزم 

عزیزم جنین داشته مطمئن باش قلبش تشکیل میشه زود رفتی چون برا من که پوچ بود هیچی تو ساک نبود ساک خالی ...

خداکنه عزیزم همینطور باشه کاش اینقد زود ادمو نفرستن برا سونو که ادم استرس بگیره الکی خداکنه تا هفته اینده همه چی خوب پیش بره و قلبش تشکیل بشه ممنون راهنمایی کردی و دلداری دادی از خدهرچی میخوای بهت بده

هفته دیگه هم برا رفتن عجله نکن بمون آخراش برو گوشیتو هم آماده بکن ک صدای قلبشو ضبط کنی،آروم باش زود ...

اخه دکترم برا دوشنبه هفته دیگه نوبت گذاشت گفت بیا چیکار کنم به نظرت نرم زنگ بزنم به منشی خودم عقب بندازم؟؟انشاالله عزیزم😍😍 خدا هرچی میخوای بهت بده