2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایش دادم از ۱۰۶ شده ۱۹۶ نمیدونم چرا انقدر کند بالا میره باید ۴۸ساعت دیگه باز از بدم

خب‌خداروشکر‌بالارفته

به‌نظرمن‌به‌تیترنیس

براهرکی‌بتایه‌اندازه‌میشه

بعضیا‌میبینی‌بتاشون‌بالای‌دوهزارهس‌یدونه‌نی‌نی‌داره

بعضیا‌بتاشون‌پایین‌هزارمیشه‌میبینی‌دوتانی‌نی‌داره

انشالله‌هرچی‌هس‌خیره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خب‌خداروشکر‌بالارفته به‌نظرمن‌به‌تیترنیس براهرکی‌بتایه‌اندازه‌میشه بعضیا‌میبینی‌بتاشون‌بالای‌دوهز ...

نمیدونم یه دلمم میگه چرا نباید رشد کنه من که لکه بینی چیزی ندارم سپردمش دست خدا 

عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی من لکه بینی داشتم چندروزه قطع شده تا دوروز پیش استراحتم تقریبا مطلق بو ...

من دور دوتا جنینام هماتوم خیلی بزرگ بود طوری ک دکتر احتمال سقطو بهم داد اولش ی هفته خونریزی شدید داشتم بد ک رفتم دکتر داروهاروزیاد کرد گفت فقط استراحت کن لک بینیمم قط شد اما همچنان استراحت بودم همش دراز میکشیدم کاریم ب اون صورت نمیکردم 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ممنون عزیزم اینقدر دقیق جواب دادی .. انشاءالله..منم قرار پانکچر شم برم برای انتقال پنجم البته دو تاا ...

من سرم اینترالیپید هم زدم

خراش انجام دادم

و امپولgcsf چسب جنین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

دوستانی که تازه مثبت شدین استرادیول ب راحتی پیدا میشه یا از الان دنبالش باشم؟

انتقال قبلم فقط سه بسته پیدا کردم بعد اتینیل استرادیول دادن بهم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
@عروس۹۵     سلام عزیزم. حالت چطوره خوبی؟ دیگه نمیای اینجا؟ گفتم حالتو بپرسم. ببینم ماما ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین؟نه بابا مامان نشدم هیچ تازه دیونه هم شدم از غصه،😂😂

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
دوستانی که تازه مثبت شدین استرادیول ب راحتی پیدا میشه یا از الان دنبالش باشم؟ انتقال قبلم فقط سه بس ...

نمیدونم چی بگم. منم مث شما اون ماهی ک قرار بود برم انتقال همش پی قرص بودم ک ب مشکل نخورم دو بسته یک میل هم پیدا کردم ولی متاسفانه عقب افتاد و اون دو بسته هم فقط 4 روز از تاریخش مونده. الکی 100 هزار تومنم ب باد رفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من دور دوتا جنینام هماتوم خیلی بزرگ بود طوری ک دکتر احتمال سقطو بهم داد اولش ی هفته خونریزی شدید داش ...

خوب خداروشکر جذب شده؟؟

مال من کوچیک بود۷/.سی سی بود نمیدونم قطع شدن لکه بینی نشونه خوبیه؟؟؟

سلام ندا برام جنین تشکیل نشد حالا چیکارکنم به نظرت اهدایی بگیرم ؟برام پی ار پی تخمدان انجام دادن تو ...

عزیزم متاسفم نه من پی ار پی انجام ندادم مطمئنی که همسرت هیچ مشکلی نداره؟اخه وقتی پنجتا تخمک داشتی برای چی باید بگن اهدایی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یکی زینبی رو برام صدا بزنه ازمایش اولم ۵۲ دومم۱۰۶ سومم۱۹۶ رشدش کنده اخه چرا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این بتا چیش بده؟؟؟؟؟😕😕😕😕😕😕😕

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم متاسفم نه من پی ار پی انجام ندادم مطمئنی که همسرت هیچ مشکلی نداره؟اخه وقتی پنجتا تخمک داشتی بر ...

اره میگن که مشکل نداره دکتر ارولوژی هم رفت هیچی نداد بهش فقط دکتر خودم گفت تعدادش کمه ۵۴ملیونه تعدادش گفتن یکی تشکیل شد اونم نموند