2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
آره گلم همونجا میرم ان تی نه گلم فعلا که قصد دارم همون رویان برم 

منم همش دودلم چیکار کنم حالا تا ۱۲ هفته که همینجا میرم بعدشو نمیدونم چیکار کنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاالله عزیزم ممنون پناه بر خدا انشاالله شمام میری صدای قلبشو میشنوی ایشالا قلبش 120 سال بتپه برات& ...

نیکاد جونم بیا خوشحالمون کن، بسلامتی صدای قلب نازشو شنیدی عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه دوروز دیگه توهمین از مایشگاه ۴۳۵ دوباره انجام بده

پروانه خانم اینقدرنگران نباش.وقتی خداخاسته وبهت داده پس اگه بخادنگهش میداره به خودش دل بسپار.همش بگوالهی افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

سلام بچه ها کسی دکترزنان خوب تو کرج میشناسه معرفی کنه هم کارش خوب باشه هم اخلاقش خوب باشه هم به مریضا وقت بزاره چند نفر باهم نفرستن داخل

ممنونم🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
سلام بچه ها کسی دکترزنان خوب تو کرج میشناسه معرفی کنه هم کارش خوب باشه هم اخلاقش خوب باشه هم به مریض ...

سلام عزیزم یکی از بچه ها به من یه دکتری معرفی کردن به اسم دکتر فتانه مختاری من زدم نت دیدم آدرس مطبش تو کرج زده شماره هم زده بود میخای زنگ بزن به شماره هاش یه پرس وجو کن ببین اگه درسته برو پیشش ازش تعریف میکرد اون بنده خدا 

سلام عزیزم یکی از بچه ها به من یه دکتری معرفی کردن به اسم دکتر فتانه مختاری من زدم نت دیدم آدرس مطبش ...

ممنونم عزیزم چشم 

ان شاءالله خیر ببینی🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
منم همش دودلم چیکار کنم حالا تا ۱۲ هفته که همینجا میرم بعدشو نمیدونم چیکار کنم

ان شاالله به سلامتی بگذرونیم این دورانو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سنگگ جون منو سارا سه شنبه دیگه آخر شب ۱۲ هفته رو تموم میکنیم به امیدخدا، البته من میخوام برم سلفری و ...

سلام عزیزدلم خوبی نی نی خوبه

اره منم می خواستم برم سلفری که دکترم گفت نه اول برو ان تی سپردم بخدا ان شاالله خیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فداتشم😘 بسلامتی خوشخبر بیای

سلام متاسفانه خوشخبر نیستم سونوگرافی گفت 6هفته و 5 روز هستی ولی فعلا قلبش تشکیل نشده و باید یه هفته دیگه سونو بشی ببینی قلبش تشکیل میشه یا نه دنیا روسرم خراب شد ای خداااا😭😭😭😭 مگه تا کی وقت هست برا تشکیل قلب؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام گلم خوبی؟ بسلامتی رفتی قلب فندقتو دیدی😍😍😍

سلام سارادلارام جون نه سونو گفت 6 هفته و 5 روزی ولی فعلا قلبش تشکیل نشده باید دو هفته دیگه سونو بشی ببینی تشکیل میشه یا نه دنیا رو سرم خراب شدد😭😭😭 جواب سونو رو بردم پیش دکتر خودم گفت دوشنبه هفته دیگه بیا خودم سونو میکنم برات ببینیم قلبش تشکیل میشه حالم بده و نا امید😭😭😔😔

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏