2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046553 بازدید | 684527 پست
کم رشد میکنه خییییلی کنده 

پروانه جون عزیزم همه چیز نرماله، ببین من اصلا بتا ندادم فقط بیبی چک گزاشتم چون اینجا بتا نمیگیرن میگن بی بی کافیه، حالا شما هم بتات هر ۴۸ تا ۷۲ ساعت دوبرابر بشه همه چیز نرماله:

In the first four weeks of a viable pregnancy, hCG levels will typically double about every two to three days. 

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم.. انشاءالله ..خدا به همون رحم کنه ..منم دارم آماده میشم برای پانکچر و انتقال پنجم ..البته ...

توکلت بخدا گلم ایشالله اینبار موفق میشی ،مامان دوقلوها میشی😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
یکی زینبی رو برام صدا بزنه ازمایش اولم ۵۲ دومم۱۰۶ سومم۱۹۶ رشدش کنده اخه چرا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پروانه جون چرا فکر میکنی کمه؟ خودت هم میدونی هر دو تا سه روز بین ۱.۶ تا ۲ برابر زیاد میشه و واسه شما هم خوب رشد کرده. اگه خدای نکرده یهو میرفت روی ۱۰۰۰ اونوقت باید به چیزهای خیلی بدی شک میکردی.

بتات نشون میده که یه جنین داره به رشد نرمال خودش ادامه میده، ناراحتیت بی مورده. ان شااله که تا آخرش بارداری سالمی رو سپری میکنی.

اره بابا صبح زدم نسبت به دوروز پیش پررنگ تره همون لحظه هم اورد ولی میترسم رشدش متوقف بشه یا مشکلی با ...

خوب دختر بخدااااا اصلا نگران نباش تماااام🙌🙌🙌

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم احتمالا تند خالی میکنی.باید خیلی آروم آروم موادشو خالی کنی اینجوری کبود نمیشه

نه یواش خالی میکنم نمی دونم شاید باید یواش تر بزنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آخییییی عزیز دلم  من اوضاع باسنم ریخته بهم انقدر خاروندم خون میاد😭😭😭

ای وای😢😢😢😢نخارون 

کمپرس گرم بزار بعد آمپول فکر کنم بهتر میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزدلم توکل بخدا چشمم آب نمیخوره

ناامید نباش گلم فقط بسپار بخدا

عزیزم انوکسا رو آروم تزریق کن سوزنتو 90درجه بگیر قبل از تزریق با دوتا انگشتت گوشت شکمتوجمع کن تا امپ ...

مرسی عزیزدلم

عزیزم راستی حوله گرم یا کیسه آبگرم رو شکمت نذاری به هوای اینکه کبودیات بره 

نه عزیزم 

مرسی ازت

آره گلم فکر نکنم مشکلی باشه، باز از مرکز بپرس من فقط تا هفته 9 آسپرین داشتم دیگه هیچی نداشتم ضد انع ...

مرسی عزیزدلم

خانما ازمایش ایمنی انعقادی چقد پولشه

ایمنی ۶۰۰

انعقادی یه تومن حدودا

دوستانی که تازه مثبت شدین استرادیول ب راحتی پیدا میشه یا از الان دنبالش باشم؟ انتقال قبلم فقط سه بس ...

سلام 

من  امروز استرادیول ایرانی خریدم با بیمه تامین اجتماعی 60 تا دونه شد 6500 

دارو از این ارزونتر تا حالا نخریده بودم 😅

داروخانه پویا : شریعتی . روبروی دولت . اول کوچه امام زاده . پلاک 8 تلفن : 22614881

البته من نسخه داشتم نمیدونم بدون نسخه هم میده یا نه 

قبلش زنگ بزن بپرس