2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
شما الان روزی چند تا قرص پردنیزلون داری؟

من از اول روزي يدونه داشتم الان نصف ميخورم.هربارم به دكترم ميگم تا كي بايد بخورم ميگه حالا حالاها بايد بخوري.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه نمیدونم چرادلم قرص نیست باید دوبرابر میشد ولی این کامل دوبرابر نشده 

عزيزم ٦٠ درصد تو ٤٨ ساعت بايد رشد داشته باشه كه براي تو ٨٥ درصد داشته 

پس كاملا طبيعيه. بنظرم فعلا هم ازمايش نرو صبر كن برو سونو اينجوري خودتو داغون ميكني فقط

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم ٦٠ درصد تو ٤٨ ساعت بايد رشد داشته باشه كه براي تو ٨٥ درصد داشته  پس كاملا طبيعيه. بنظرم ...

بابا زنگ زدم مرکز میگه باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنی میگم بگی از ازمایشگاه باشه عوضش کنم ولی گفت باید همون جا ازمایش بدی

عزیززززز دلم خیلی متاسفم میدونم حالتو ولی خداروشکرکن باز یدونه دیگه نی نی توی دلت داری حواست باید به ...

ممنونم عزیزم خداروشکر یه دونه برام مونده خدا کنه اینیکی سالم باشه و ب سلامت دنیا بیاد، گفت ی دونه قرصتو شروع کن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام عزیزم ممنونم از لطفت انشاالله مادر شدن همه منتظرا بله مم انتقال اولم منفی شد و ازمایش ایمنی ...

ممنون عزیزم اینقدر دقیق جواب دادی .. انشاءالله..منم قرار پانکچر شم برم برای انتقال پنجم البته دو تااز انتقالم پردنیزولون هم خوردم منفی شد ..قربونت 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بابا زنگ زدم مرکز میگه باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنی میگم بگی از ازمایشگاه باشه عوضش کنم ولی گفت باید ...

اي بابا🤕ني ني انتقامشو ازت ميگيره صبركن😂من ميگم من استرسي و داغونم نگو بدتر از خودمم وجود داره😂

خداياشكرت....❤️ 
من از اول روزي يدونه داشتم الان نصف ميخورم.هربارم به دكترم ميگم تا كي بايد بخورم ميگه حالا حالاها با ...

خیلی سهل انگاری کردم همش منتظر بودم برا ان تی برم پیش متخصص و پرونده تشکیل بدم،البته منم یه دونه قرص پرد رو هر روز خوردم توقف رشدش تو روزایی بوده ک من یه قرص پرد رو میخوردم،دیگه قسمت این بوده،آشنامون ۶ ماهه دوقلو باردار ه چند وقت پیش رشد یه قلش متوقف شده، همه چی دست خداست فقط ای کاش دارومو کم نمیکردم که لااقل ب جز غصه ی سقط عذاب وجدان نداشتم

سلام عزیزم ممنونم،،ایشالله خدا دل همه بچهای تاپیک روشاد کنه،،اره عزیزم سی دی ۵۶ و۱۶ بالا بود بخاطر ا ...

مرسی عزیزم.. انشاءالله ..خدا به همون رحم کنه ..منم دارم آماده میشم برای پانکچر و انتقال پنجم ..البته قدیما تو تایپیک بودم خداروشکر اکثردخترایی که با من بودن الان مامان شدن ..قربونت 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ممنونم عزیزم خداروشکر یه دونه برام مونده خدا کنه اینیکی سالم باشه و ب سلامت دنیا بیاد، گفت ی دونه قر ...

انشالله اون برات میمونه

برای ان تی به من ۱۲هفته و۳روز وقت داده از طرفی هم خواهرم میگه آن تی سه و چهارروز جلومیوفته میترسم دیر باشه

انشالله اون برات میمونه برای ان تی به من ۱۲هفته و۳روز وقت داده از طرفی هم خواهرم میگه آن تی سه و چه ...

ان شا الله، ان تی تا ۱۳ هفته هم زمان داری نگران نباش،دکتر ب من گفت تا ۱۲ هفته کامل نشده نرو،برای شما خوب موقعی وقت داده  

آخخخخخخخخ ننه😍😍😍😍 ایشالا بری و انقدر ذوق کنی امروزت  خاطره بشه برات 🤩🤩🤩

ممنون عزیزمممم انقد ذوق عصرو دارم که نگو از یه طرفم استرس شدید دارم خدایا آرامش بده بدلم انشااالله زودی شمام بری برا سونو قلب گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان کاری هست که بشه انجام دادو بتا خوب بالا بره یا نه هیچ کاری نمیشه کرد

نگران نباش یکی از بچه های اینجا پسر باردار بود اوایل بارداریش بتاش خیلی کم بالا میرفت یادمه بتا اولش ۳۰ بود اونم چند بار ازمایش داد الان خداروشکر پسرش ب دنیا اومده