2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان.عجب گیری افتادما.تا دوروز پیش از بس درد داشتم همش میترسیدم.حالا دوروزه دردام رفته درد خا ...

عزیزم نگران نباش 

والا من دو روز تهوع داشتم الاک خوبه خوبم انگار که من نبودم حالم  اونجوری بوده 

والااااا که ررررررردددددددد دادیم دیگه😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم الان سرزنش فايده اي نداره ولي واقعا خوردن يدونه قرص اينقدر اذيتت ميكرد كه سرخود قطع كردي؟ من ه ...

سلام چیکا ازمایشم از ۱۰۶ شده ۱۹۶ چکار کنم چرا انقدر رشدش کنده الان باید بالای ۲۵۰ میبود دوروز دیگه باید تکرار کنم به نظرت چه کار کنم خوب بره بالا

عزيزم الان سرزنش فايده اي نداره ولي واقعا خوردن يدونه قرص اينقدر اذيتت ميكرد كه سرخود قطع كردي؟ من ه ...

چیکا جان من سر بچه اولم فقط سرم داشتم مشکل ایمنی هم ندارم،بعد هم معده درد شدیدی داشتم اینبار ک گریه میکردم قرص پرد رو هم یه دفه قطع نکردم روزی دو تا بود ک از ۷ هفته روزی یه دونه صبحها میخوردم تا دو هفته پیش،چه میدونستم ،چقد زنگ زدم مطب ک بپرسم گوشی رو وسط حرفم قطع کردن،حالا نمیدونم دوباره قرص پرد رو شروع کنم یا نه میترسم برای اینیکی هم مشکل ب وجود بیاد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ببخشید زیاد سوال میپرسم شما هم دکترتون عارفی؟ نگفتن تا کی باید سرم اینترا تزریق کنید؟

عزیزم این چ حرفیه

بله من مریض دکتر عارفی هستم انتقال سوم بودم هم پردنیزولون هم سرم هم هیدروکسی کلروکین دارم الان ده هفته و ۴روزم که همش ادامه داره

فعلا راجع به ادامه سرم بهم چیزی نگفتن ولی من ۲تا گرفتم گذوشتم کنار   که اگه پیدا نشد داشته باشم شماهم بادکترت حتما راجع به ادامه داروهات بگو انشالله بقیه راهو با سلامتی طی کنی

یکی زینبی رو برام صدا بزنه ازمایش اولم ۵۲ دومم۱۰۶ سومم۱۹۶ رشدش کنده اخه چرا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم خودتو اذیت نکن انشالله همه چیز خوبه فدات شم شما یادمه گفتی سر دخترتون هم بتاتون پایین بود احتمالا کلا شما مدلتون همینه  فکرکنم برید سونو ساک بارداری‌تون مشخص باشه

عزیزم این چ حرفیه بله من مریض دکتر عارفی هستم انتقال سوم بودم هم پردنیزولون هم سرم هم هیدروکسی کلرو ...

زنگ زدم مطب ماما چنان بد حرف زد و چنان دادی زد سرم ک گریم گرفت، گفت قرص پرد رو قطع کردی قلبش وایساده😭😭😭

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام چیکا ازمایشم از ۱۰۶ شده ۱۹۶ چکار کنم چرا انقدر رشدش کنده الان باید بالای ۲۵۰ میبود دوروز دیگه ب ...

عزيزم والله بخدا بتات خوبه چرا اينقدر خودتو داغون ميكني اخه مهم اينه كه رشد خوبي داره كلا تو جنين پسر بتا كندتر بالا ميره بهت قول ميدم همه چي خوبه الكي خودتو اذيت نكن خواهشا

خداياشكرت....❤️ 
زنگ زدم مطب ماما چنان بد حرف زد و چنان دادی زد سرم ک گریم گرفت، گفت قرص پرد رو قطع کردی قلبش وایساده ...

عزیززززز دلم خیلی متاسفم میدونم حالتو ولی خداروشکرکن باز یدونه دیگه نی نی توی دلت داری حواست باید به اونم باشه قسمت اینطوربوده دیگه نگفت قرصتو دوباره شروع کنی یانه؟؟؟

چیکا جان من سر بچه اولم فقط سرم داشتم مشکل ایمنی هم ندارم،بعد هم معده درد شدیدی داشتم اینبار ک گریه ...

عزيزدلم قرص پرد كورتوني هستش خيلي خطرناكه چي بگم اخه بخدا نه قصد قضاوت دارم نه سرزنش اما دلم سوخت😔الانم ديگه نه سرزنش فايده داره نه حرص خوردن. بعدشم مگه زير نظر دكتر زنان نيستي؟ چكاب نميري؟ برو تحت نظر پزشكي كه بهش دسترسي داشته باشي ماما به چه دردت ميخوره دخترجان. حداقل از الان زير نظر يه دكتر خوب باش تا اخر بارداريت. الهي كه به حق اذان ني نيتو صحيح و سالم بغل كني.

خداياشكرت....❤️