2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزيزم من دقيقا از ١٤ دي كه پانكچر كردمو بعدشم هايپر شدم بعدشم انتقال تا به امروز اصلا نزديكي نداشتيم ...

ممنون عزیزم که جواب دادید 

خدا بچه هاتون و نگه داره😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر... ده روز بعد رفتی صدای قلبشو شنیدی؟ داپلر سونوی شکمیه؟

من ۱۲ روز بعد رفتم خداروشکر شنیدم

نه واژینال انجام داد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من یادم رفت بپرسم عیب نداره بالاخره ۱۰روز دیگه برم مشخص میشه... عزیز شما کم کاری تیروئید واینام دار ...

آره واسه قلب بری داپلر یه برگه بهت میده روش نوشته

خداروشکر تا حالا که نداشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
راستی یه چیز دیگه امروز برا من هیچ آزمایشی چیزی ننوشتن براشمام ننوشتن؟ حتی دفعه دومم رفتی؟

نه ننوشتن بعد سونو قلب باید بری جوابو به دکترت نشون بدی اون وقت مینویسه

ببخشی چهکا جون من روزی ۴تا استرادیول میخورم هر ۶ساعتبرایه صبحمو ۶ صبح میخورم معدم خالیه خیییلی اذیتم ...

اره استراديولو با معده خالي نخور بنظرم هر ١٢ ساعت دوتاشو باهم بخور اينجوري خيلي بهتره منم دوتاشو باهم ميخوردم. البته منم ناشتا ميخوردم

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها یه سوال نزدیکی دارید خانمای انتقالی؟؟؟ ارضا شدن چی؟؟؟😓😓😓

کاش از دکتر بپرسی عزیزم. 

بچه ها اگه احساس می کنین همسرتون شاید تو این مدت اذیت بشن راه های دیگه ای هم هس تو رابطه  غیر اون راه اصلی. که هم مشکل اونا حل بشه هم ما اذیت نشیم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه گفت طبیعیه ولی خودم خوندم تو اینترنت اگه شدید باشه ممکنه خارج رحمی باشه نگرانم😭الانم درد دارم . ...

عزیزم مگه چند روزه آی یوای کردی؟

خارج رحمی باشه فک نکنم اینقدر زود دردا شروع شه

سردی نخور.کاش قبل انتقال گرم کرده بودی.منم طبع سردی داشتم قبل انتقال زالوانداختم.ان شالله خیره توکل ...

ن اصلا سردی نمیخورم کلا چند سال هست سیب زمینی و ترشی و شیرینی مصنوعی و ماکارونی وگوشت گاو و لبنیات مثل پنیر و خامه 

همینطور کدو و نوشابه و ماست و دوغ و حذف کردم 

حسرت به دل موندم اینم از ضخامت أندومتر که بازی در آورده فعلا دخترا میگن که انتقال اگه بیافته روز ۲۲موعدم ایرادی نداره توکل بخدا

به مامای دکتر پیام میدم از دیشب فقط میگه به دکترت اعتماد کن نمی‌دونم دیگه چهارشنبه رفتنی میپرسم از دکتر باز

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها یه سوال نزدیکی دارید خانمای انتقالی؟؟؟ ارضا شدن چی؟؟؟😓😓😓

نه من دکترم گفت نداشته باشین

البته اگه دکترم بزاره شوهرم نمیزاره بس که میترسه😂😂😂

سلام عزیزم، بله منم اینجوری بودم، آدنومیوزیس داشتم، خداروشکر انتقال دومم مثبت شد، شما هم نگران نباش ...

ای جونم خدا رو شکر خدا نی نی گلتو براتون حفظ کنه

برای شما خفیف بود یا منتشر .برای من منتشره.و با سونو واژینال معمولی تشخیص داد 

خیلیییی نگرانم 

خب دکترت گفت مشکلی نداره احتمالا شما خفیف بوده.الان نی نی شما چند هفته هست

الهی توکل به تو 
کاش از دکتر بپرسی عزیزم.  بچه ها اگه احساس می کنین همسرتون شاید تو این مدت اذیت بشن راه های دی ...

دکترم گفت بعد سونو قلب 

خیلی سخته واسه مردا

تقرییا یه ماه ونیم میشه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...