2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046500 بازدید | 684518 پست
سلام نیکاد جونم خوبی؟ رفتم سونو کردنم گفت یه ساک بارداری ولی حرف از هماتوم اینا نزد حتی به دکتر گفت ...

عزیزم مبارکه منم رفتم وقتی ساک و کیسه زرده رو دید گفت ده روز دیگه بیا سونو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خودت پرسیدی چندهفته هستی یا دکترت گفت؟

خودم پرسیدم که طبق انتقال بهم گفت واسه قلب رفتم داپلر دقیق گفت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا حالم بده رفتم سونو هنوز آندومتر نیومده بالا دعام کنین 

نگران نباش عزیزم

پیاده روی برو،

آب زیاد بخور

ضخامتت چنده؟روز چند هستی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم مبارکه منم رفتم وقتی ساک و کیسه زرده رو دید گفت ده روز دیگه بیا سونو

خب خداروشکر... ده روز بعد رفتی صدای قلبشو شنیدی؟

داپلر سونوی شکمیه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

من یادم رفت بپرسم عیب نداره بالاخره ۱۰روز دیگه برم مشخص میشه...

عزیز شما کم کاری تیروئید واینام داری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

راستی یه چیز دیگه امروز برا من هیچ آزمایشی چیزی ننوشتن براشمام ننوشتن؟ حتی دفعه دومم رفتی؟

یعنی من دوهفته دیگه برم سونو صدا قلبشم میشنوم؟😍😍😍

انشاءالله عزیزدلم چرا که نه 😍😍😍

انشاءالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه

بچه ها زخیره تخمدان از ۱.۲شده ۰.۹ این یعنی اهدایی؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

من اینقدر شوهرم مشکل داره که بسه برام اینو کجای دلم بزارم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

ویتامین ای رنجش ۳ تا هجده برا من ۴۸  دیگه نخورم ؟

نمی دونم عزیزم دکتر چیزی نگفت؟

نه گفت طبیعیه ولی خودم خوندم تو اینترنت اگه شدید باشه ممکنه خارج رحمی باشه نگرانم😭الانم درد دارم . اصلا به پهلو نمیتونم بخوابم تخت بزور .خم راه میرم.🥺🥺

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
خانوما کسی بوده انتقال اول منفی و دوم مثبت بشه؟ من خیلی نگرانم که باز منفی شه. چیکار کردین دفعه د ...

آره عزیزم من دفعه اول منفی دفعه دوم شکر خدا مثبت ولی نسبت به دفعه اول آنچنان کار اضافه ای نکردم راستشو بخای فقط یه ویتامین ای وپودر اینو فولیک وآسپرین اضافه تر خوردم یکیم ۳ روز مونده به انتقالم متوجه بادکش شدم که ۳ دفعه انجام دادم همین من سری اول عین ۱۶ روز خوابیدم تکون نخوردم ولی اینسری روز اول یادم رفته بود به کل رفته بودم تو آشپزخونه به کار کردن فقط وفقط باید خدا بخواد دورت بگردم

الهی که به حق ۳ ساله و۶ ماه کربلا این سرب مثبتی ومامان نی نی های ناز وخوشگل میشی