2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
مرسی چیکا جون با جونو دل گرفتم خدا کنه دوشنبه باز ازم بالا بره دیگه دلم قرصه قرصه

تو نميدونم از جون فسقل خان ديگه چي ميخواي دختر . ني ني داره كار خودشو اون تو ميكنه بعد تو منتظر بتاي بعدي هستي؟ در ضمن بتاي ني ني پسر خيلي كندتر بالا ميره تا دختر. ديگه خودت دوتا بارداري داشتي ميدوني. مهم دو برابر شدنه بتا هستش كه براي تو عاليه. نگران نباش مامان خانم😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال نزدیکی دارید خانمای انتقالی؟؟؟ ارضا شدن چی؟؟؟😓😓😓

عزيزم من دقيقا از ١٤ دي كه پانكچر كردمو بعدشم هايپر شدم بعدشم انتقال تا به امروز اصلا نزديكي نداشتيم.خواهش ميكنم رعايت كن فداتشم حداقل چند وقت اولو رعايت كنيد تا انشالله جاي ني ني محكم بشه.

خداياشكرت....❤️ 
تو نميدونم از جون فسقل خان ديگه چي ميخواي دختر . ني ني داره كار خودشو اون تو ميكنه بعد تو منتظر بتاي ...

ببخشی چهکا جون من روزی ۴تا استرادیول میخورم هر ۶ساعتبرایه صبحمو ۶ صبح میخورم معدم خالیه خیییلی اذیتم میکنه از اون ورم تیروییدم کم کاره بعد از دو سذعت از استرادیول باید لووتیروکسین بخورم حالا نمیدونم چه کار کنم به نظرت میگم بینشونم باید فاصله باشه

اینجا کسی بوده ادنومیوز باشه ولی ای وی اف مثبت بشه و جنین بمونه براش؟؟؟؟ اندومتریوز منظورم نیستشا.. ...

سلام عزیزم، بله منم اینجوری بودم، آدنومیوزیس داشتم، خداروشکر انتقال دومم مثبت شد، شما هم نگران نباش عزیزم، انشالله که باردار میشی.

من ابن سینا رفتم، دکترم هم کتایون یزدچی بود، با سونو سه بعدی فهمیدن آدنومیوزیس دارم ولی دکتر گفت اهمیتی نداره و هیستروسکوپی کرد و خراش داد و بعدش جنین انتقال داد.

من سردی بدنم زیاده رفلاکس معده دارم گلم من مشکلم زیاده .😭😭😭اینقد امروز حالم بده که نگو راستی تو ر ...

سردی نخور.کاش قبل انتقال گرم کرده بودی.منم طبع سردی داشتم قبل انتقال زالوانداختم.ان شالله خیره توکل به خداکن.خودش بخادبرات میگیره.نگران نباش.نشاسته براطبع سردبده.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.