2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
منم عطسه داشتم خوب طبیعیه خوب نمیشه جلوی عطسه رو گرفت خطرناکه ولی خیالت راحت عطسه هیچ خطری نداره راح ...

فدای شما گلم ،آخر شبی با شرایط ات به حرف میگیرم 

شما جنین تون چند روزه بود که روز نهم بی بی چک نشون داد باردارین ؟

انشاالله عزیزم ولی تا اونجا که بدونم اونجا دوتا تعطیلی پشت سرهم مرکز رو نمیبندن من یادمه خودم پانکچر ...

من پریود شدم دوشنبه میرم. برای  این کارها ویزیت می کنن سونو شروع سیکل که زنگ زدم گفتم نیستیم🤔 ولی روز تاسوعا یسری عمل داشتن

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه مال من از همون اول دکتر گفت اهدایی خودم گوش نکردم حالا موندم تو دوراهی پی ارپی تخمدان برای چیه ...

چرا فکر میکنی نمیشه؟ دکتر که خدا نیست! فقط میتونه احتمالات پزشکی رو بگند. پس چطور تخمک داشتی و پانکچر کردی؟

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته، لطفا ناامید نباش 

فدای شما گلم ،آخر شبی با شرایط ات به حرف میگیرم  شما جنین تون چند روزه بود که روز نهم بی بی چک ...

خواعش میکنم راحت باش سوالی چیزی داری درخدمتم جنین هام سه روزه بودن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من پریود شدم دوشنبه میرم. برای  این کارها ویزیت می کنن سونو شروع سیکل که زنگ زدم گفتم نیستیم🤔 ...

خوب الان شما چیکار میکنید یعنی سیکلتون عقب میفته؟؟ چون نیستن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان اینم خرید امروز من برایه فندوقم انشالله قسمت همه

پروانه مامان منم برای اینکه روحیم خوب شه برام کلی خرید کرده قربونش برم دعا کن دفعه بعد منم مثبت شم

فردا میرم آزمایش امینی انعقادی بدم برام دعا کن گلم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

ببخشید سوالی دارم هرکسی میتونه راهنماییم کنه میگم خرما و شیر بخورم ضرر داره؟؟ خرما چون گرمیه و شیر چون کم کاری تیرویید دارم و دارم قرص مصرف میکنم بخاطر این شک افتادم بخورم یا نه

جا_دارم_عزیزم_اسم_شارو_هم_مینویسم

خیلی ممنون عزیزم

من که نمیشناسمتون و نمیدونم در دل چه ها دارید ولی به حق امام حسین(ع) الهی بهترین خیرها براتون رقم بخوره

شاید حاجت منم قرار بوده با دعای قشنگ شما برآورده بشه و خدا یه نی نی سالم و صالح بهم عطا کنه

خوش به حالتون که این نذر قشنگ را کردید. هر کسی سعات نداره از این نذرها بکنه

دوستان من کل داروهامو شیاف هپارینو پروژسترونو تو یخچال میزارم اشکالی نداره که

عزیزم تبریک میگم مامان شدنتو ایشالله به سلامتی زایمان کنی

من هیچکدوم از این داروهایی که گفتی رو یخچال نمیذارم 

چون روشون نوشته زیر 30 درجه دمای یخچال 4 درجه است دمای خونه زیر 30 درجه است اگه یخچالی باشه روش مینویسه جایی از خونه بذار که خنک تر باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ببخشید سوالی دارم هرکسی میتونه راهنماییم کنه میگم خرما و شیر بخورم ضرر داره؟؟ خرما چون گرمیه و شیر چ ...

گرمی خرما اونقدری نیست که ضرر داشته باشه عزیزم من تو غذاهام از زعفرانم استفاده میکنم چون اون میزان زعفرانی که زبونم لال بخواد باعث سقط بشه خیلی بیشتر از این حرفاست

همه چیز رو به اعتدال مصرف کنی هیچی نمیشه

اصلا خودتو درگیر تغذیه نکن فقط تغذیه سالم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️