2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
یه برگه سونوی کوچولو داد ولی چیزی توش ننوشته

حتما فقط عکس مشکی سونوگرافی بوده انشاالله به سلامتی عزیزممن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستان من امروز دومين روز پريوديم بود و سه تا پريودي از پانكچرم گذشته بود رفتم واسه كاراي انتقال كه گفتن بايد دو تا دز واكسنت رو بزني و پونزده روز بگذره بعد واست انتقال ميديم ما مونديم و همچنان انتظار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کرمانشاه

خوشحال شدم از اشناییت ایشالا زودی نتیجه بگیری عزیزم خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان من کل داروهامو شیاف هپارینو پروژسترونو تو یخچال میزارم اشکالی نداره که

شیاف که یخچال نباشه شل میشه و استفاده اش سخت میشه ،هپارین هم نوشته دمای بالای ۳۰ درجه نزارین پس خوبه میزارین یخچال اما آمپول پروژسترون رو بهتره تو دمای اتاق نگهدارین تا موقع تزریق کمتر اذیت کنه چون روغنیه

ای بابا دختر ضخامتت عالیه دیگه مگه باید چند باشه کاربر برنجک و فکر کنم پروانه روز 24 انتقال دادن و ...

ممنون جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من یه عطسه ای کردم زیر دلم کامل منقبض شد و درد گرفت  ،نکنه مشکلی برای لانه گزینی ایجاد ک ...

نه عزیزم نگران نباش منم عطسه میکردم فورا زیرشکمم درد میگرفت اصلا اینا برا لانه گزینی مشکلی ایجاد نمیکنه خیالت تخت

خانما من فردا انتقال دارم روز ۱۴ سیکلم میشه گاهی درد بد پری میاد سراغم ب خاطر چیه 

دکترم تو این سیکلم هم امپول پروژسترون نداده خودم میتونم بگیرم بزنم 

ممنون میشم با دلای پاکتون ی صلوات برا مثبت شدنم بفرستین

عزیزم من هم لکه بینی داشتم ولی خداروشکر نه هماتوم بود نه دلیل خاصی داشت، ایشالا مال شماهم همینطوره

الهی آمین ممنون عزیزم که گفتی 

انشاءالله نی نی هامون سالم وسلامت بیان بغلمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خانما من فردا انتقال دارم روز ۱۴ سیکلم میشه گاهی درد بد پری میاد سراغم ب خاطر چیه  دکترم تو ای ...

میتونی درمورد امپول با دکترت صحبت کنی اما فک نکنم خوب باشه سرخود تزریق کنی ببین اگه خودش دستور داد استفاده کن انشاالله مثبتی برات صلوات فرستادم خدابزرگه

خانما من فردا انتقال دارم روز ۱۴ سیکلم میشه گاهی درد بد پری میاد سراغم ب خاطر چیه  دکترم تو ای ...

عزیزدلم خدا پشت وپناهت انشاءالله که بسلامتی انتقال میدی ودوهفته دیگه با آزمایش مثبتت خوشحالمون میکنی🤲🏻🤲🏻

برات زیارت عاشورا میخونم عزیزم انشاءالله مثبتی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون گلم ،اصلا دست خودم نیست انگار چون درازکشم عطسم زیاد شده

منم عطسه داشتم خوب طبیعیه خوب نمیشه جلوی عطسه رو گرفت خطرناکه ولی خیالت راحت عطسه هیچ خطری نداره راحت عطسه کن عزیزمم انشاالله مثبتی دلمون شادکنی