2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
دوستان من سره دخترامم قرانو ختم کردم از امروز شروع میکنم وهمه دوستانه تاپیکو تو ذهنم دارم اینو به دو ...

پروانه جون این بنای امروزمه چرا کنار عدد بتا ستاره زده

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معنیش میشه تایید شده توسط آنالیز تکراری

ینی چی؟؟؟

بچه ها کی میدونه؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دکتر مشایخی که دکتر خودمه نیست خودم یع دکتر انتخاب کنم 🤔 منم پریودیم افتاده تو این هفته که همش تعطی ...

عزیزم مصطفاییو انتخاب کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالله که همه چی خوبه کدوم مرکز سونو رفتی؟

مرسی عزیزم ایشالله،،من همدان میرم بیمارستان فاطمیه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم خوبی ،،رفتی واسه جنسیت؟

جنسیت که دستمه فقط تو برگس 😂😂

اخر هفته میفهمم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

ببخشید من جواب میدم چون عددش بالاست ستاره زده واسه منم ستاره زده بود چیز مهمی نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم منم دوبار همچین دردایی گرفته یک بارش نیم ساعت بود ک تقریبا دوبار بیهوش شدم و منتظر سقط بودم ...

امروز دکتر بودم گف زوده سونو دوهفته دیگه بیا. بمن گف چن پانکچر شدی و پر تخمکم بودی برا اوناس دردت.ولی من بازم میترسم

ایشالا ک جنینات سالمن و هیچی نیست خیلی وقتا ضعف توانایی کسیه ک سونوگرافی میکنه خوب نمیتونه جای دقی ...

توکل بخدا،،نمیدونم اصلا حالم گرفته شد تو مرکز،،،هر چند دکتر گفت ایرادی نداره ولی بازم حالم گرفته شد،،خدا خودش کمک کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام  بچها من امروز رفتم جواب انومالی رو بردم ،،ماما امروز میخاست صدای قلبشونو گوش بده ماله یکی ...

برو مطب یه ماما بهش بگو بذاره برات

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
برو مطب یه ماما بهش بگو بذاره برات

میخام برم اکوی قلب بگیرم گفت چون دوقلو هستن حتما باید بری

آره عزیزم از درد پریود بدتر بود رفتم بیمارستان الان کمی بهترم. تهوع و بدن دردم طبیعیه؟؟

نمی دونم عزیزم دکتر چیزی نگفت؟

جنسیت که دستمه فقط تو برگس 😂😂 اخر هفته میفهمم

ای جانم ،،خو دلمون طاقت نمیگیره تا اخر هفته 🤪🤪🤣🤣

امروز دکتر بودم گف زوده سونو دوهفته دیگه بیا. بمن گف چن پانکچر شدی و پر تخمکم بودی برا اوناس دردت.ول ...

آها خوب پس خیالت راحت شد

فکر کردم فریز انتقال دادی

من بعد پانکچرم سرویس شدم تا خوب شدم دکترت ک تایید کرده حتما چیزی نیست