2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
الهی آمین انشاءالله همگیمون والا هفته نگفت منم همه چیو پرسیدم الا اینکه چندهفته ام فقط گفت ۱۰ روز د ...

مگه سونورو بهت پس نداد توش نوشته البته من هم خودش بهم گفت هم تو سونو که بهم داد توش نوشته 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معنیش میشه تایید شده توسط آنالیز تکراری ینی چی؟؟؟ بچه ها کی میدونه؟؟؟

یعنی آزمایش تکرار کردن و این بتا تایید شده

یعنی عالیه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
کار خوبی میکنی حالا چه اشکال داره نگران نباش به فال نیک بگیر خوب تعطیل باشه رویان که تعطیل نیس چرا ن ...

ممنون عزیزم ان شالله.  تماس گرفتم گفتن تو تعطیلات نیستیم . ان شالله خدا خودش به همه کمک کنه گره گشای کار منم باشه  ممنون عزیزم

خدایا شکرت

دخترا حالم بده رفتم سونو هنوز آندومتر نیومده بالا دعام کنین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا حالم بده رفتم سونو هنوز آندومتر نیومده بالا دعام کنین 

دوستان اینجا گفتن لوبیا سبز خوبه

ماکارانی

نشاسته

دیگه یادم نیست

توکل به خدا

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
دوستان اینجا گفتن لوبیا سبز خوبه ماکارانی نشاسته دیگه یادم نیست توکل به خدا

اخه ماکارونی میگفتن خوب نیست قبل انتقال 

نشاسته حتما از امشب میخورم دعام کن خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اخه ماکارونی میگفتن خوب نیست قبل انتقال  نشاسته حتما از امشب میخورم دعام کن خواهری

همه چیزبخور.من باراول کلی پرهیزکردم منفی شد.باردوم همه چیزخوردم مثبت.تصورکن میخای طبیعی حامله بشی وناخاسته اس.مگه پرهیزداری.دوستان گفتن زیره هم بالامیبره.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
مگه سونورو بهت پس نداد توش نوشته البته من هم خودش بهم گفت هم تو سونو که بهم داد توش نوشته 

یه برگه سونوی کوچولو داد ولی چیزی توش ننوشته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

واااای بچه ها احساس میکنم گلوم میسوزه مثل چرک کردن سرماخوردگی چیکار کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ایجانم ایشالا همیشه قلبش شاد و بشاش بتپه😍 خوب ببین من ۲۳ شهریور انتقال دادم دکتر گفت ۲۴ مهر بیا ی ...

مرسی عزیزم

فکر کنم نزدیک ۷ هفتت بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍