2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من جواب میدم چون عددش بالاست ستاره زده واسه منم ستاره زده بود چیز مهمی نیست

آهان خیالم راحت شد

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
توکل بخدا،،نمیدونم اصلا حالم گرفته شد تو مرکز،،،هر چند دکتر گفت ایرادی نداره ولی بازم حالم گرفته شد، ...

آره حق داری

ولی بری همون اکو رو بدی خیالت راحت میشه

من اول رفتم سونوگرافی خیلی خوب برای تشکیل قلب شکمی انجام داد و اخر 5 گفت تشکیل شده

حالا دکتر خودم واژینال پیدا نمیکرد هفته بعدش

میخواست بگه تشکیل نشده گفتم هفته قبل رفتم سونو دیگه انقد قر داد اون دستگاه رو ک پیدا کرد

زیاد توجه نکن ب کار اون ماما

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی خوبه؟ رفتی سونوگرافی انومالی؟ @رزقرمزرنگ    

سلام عزیزم ممنون شما خوبی نی نی خوبه   بله رفتم خدا روشکر همه چی خوب بود فقط اکوی قلب جنین رو ابن سینا روزای خواستی انجام میدن که امروز نبودن مجبورم برم جای دیگه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آره حق داری ولی بری همون اکو رو بدی خیالت راحت میشه من اول رفتم سونوگرافی خیلی خوب برای تشکیل قلب ...

ایشالله خدا نی نیتو واست نگه داره عزیزم،،اره دیگه میرم ببینم چی میشه ،،ممنون عزیزم بابت دلگرمیت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چه علایمی داشتی بعد پانکچر چندتا تخمک داشتی؟

کلا تا 5 روز نمیتونستم درست راه برم

خم خم راه میرفتم

دردای پریودی شدید

سرگیجه و حالت تهوع به خاطر بیهوشی داشتم

سه روز میرفتم کلینیک هر روز سه تا سرم میزدم با کلی امپول و قرص

وضعم حسابی خراب بود

اما خداروشکر شکمم خیلی اب نیاورد بعد پریودم همه چی برگشت سر جاش

من یک هفته بعد مثبت شدن هن رفتم سونوگرافی

اگه خواستی میتونی بری سونوگرافی خودت

ایشالله خدا نی نیتو واست نگه داره عزیزم،،اره دیگه میرم ببینم چی میشه ،،ممنون عزیزم بابت دلگرمیت

همچنین دوقلوهای نازت رو 

خداحفظشون کنه

توکل ب خدا ب ما هم خبر بده

سلام عزیزم ممنون شما خوبی نی نی خوبه   بله رفتم خدا روشکر همه چی خوب بود فقط اکوی قلب جنین ...

ممنون عزیزم، خداروشکر گلم، انشاءالله اکو قلب هم خوب باشه و قلب کوچولو و نازش 120 برات بتپه    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم، خداروشکر گلم، انشاءالله اکو قلب هم خوب باشه و قلب کوچولو و نازش 120 برات بتپه   ...

فداتشم ممنون عزیزم انشالله برای شما هم همه چی به خوبی پیش بره 😘💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
کلا تا 5 روز نمیتونستم درست راه برم خم خم راه میرفتم دردای پریودی شدید سرگیجه و حالت تهوع به خاطر ...

اهان پس احتمال داره دردایی که دارم در اثر همون پانکچر باشه.توکل بخدا.ممنون عزیزم از توضیحاتت

سلام نیکاد جونم خوبی؟ رفتم سونو کردنم گفت یه ساک بارداری ولی حرف از هماتوم اینا نزد حتی به دکتر گفت ...

سلام گللم ممنون خودت خوبی ای خداروشکررررر خوشحال شدم مگه نگفتم نگران نباش چیزی نیس خوبه دیگه خیالت راحت شد من اسپرین ندارم انشاالله لکه بینی قط بشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏