2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684544 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ۳ تا جنین داشتم بلاست که شدن یکیش از بین رفت دو تا موند pgd کردن برام یکیش دختر بود یکی پس ...

مباركتون باشه انشالله تا اخرش براتون به خوبي پيش بره ، ميتونم بدونم كجا pgd كرديد ؟ 

مباركتون باشه انشالله تا اخرش براتون به خوبي پيش بره ، ميتونم بدونم كجا pgd كرديد ؟ 

سلام عزیزم من ۲وم امپول اچ سی جی زدم بعدش بیبی چک زدم اول بیبیام کمرنگ بعد پررنگ شد دکتر برام برایه ۱۰ ازمایش نوشت من ۸ رفتم بتام ۵۲ بود ومثبت الان میگم اثره امپوله احتمال داره از امپول باشه

تو رو خدا جوابمو بده تا فردا برم دلتو دلم نیست الانم هرچی بیبی چک میزنم زیر تایمی که نوشته روشن میشه احتمال داره از اچ سی جی باشه

سلام عزیزم من ۲وم امپول اچ سی جی زدم بعدش بیبی چک زدم اول بیبیام کمرنگ بعد پررنگ شد دکتر برام برایه ...

انشالله مبارك باشه ، روز چند ازمايش دادين ؟ 

اگر اثر امپول بود تا امروز نمي موند كه بي بي سريع رنگ بگيره ، انشالله فردا با يه بتاي خوب مياي 🙏

روز ۱۲ بود ازمایشمم روز ۱۴است میگن باید دوبرابر بشه

پروانه فردا میرم آزمایش تیروئید قبلش قرصمو بخورم یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
براي روز ١٢ خوب بوده و نمي تونه اثر hcg باشه كه شش روز قبل تزريق شده 

سیلویا جان فردا آزمایش تیروئید دارم قبلش قرصمو بخورم یا نه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
براي روز ١٢ خوب بوده و نمي تونه اثر hcg باشه كه شش روز قبل تزريق شده 

الهی به حق ۵ تن هرچی از ندا میخوایی بهت بده یکی دوبار دیگم یه چیزایی بهم گفتی درست بودو دلم همیشت به حرفات قرص بود واقعا اگه برایه دل خوش کردن من میگی ....

خواهش میکنم راستشو بهم بگو حداقل امادگیشو داشته باشم