2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعادت اباد عزيزم 

چیکا جون امیدوارم که زایمان خوبی داشته باشی و به سلامتی کوچولوهاتو بغل کنی میگن وقتی زن زایمان میکنه تمام گناه هاش پاک میشه و دعاش مستجاب 

اون لحظه که برای اولین بار صدای گریه هاشونو شنیدی و ذوق کردی به یاد همه باش و از خدا بخواه همه اونا که حسرت بچه دارن خدا دامنشون و سبز کنه و هیچ زنی در حسرت نباشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
@sarvesahi   @ماشالا     دوستای خوبم ممنون که بیادم بودین 😘   من امروز که ...

عزیزدلم امیدتو از دست نده انشاءالله که فردا جواب آزمایشت مثبتِ🤲🏻🤲🏻🤲🏻 اگرم نبود زبونم لال خداروقسم میدم به ۳ ساله کربلا و۶ ماه کربلا خیلی زود برات معجزه بشه ودامنت سبز بشه 

هرسری دعا بخونم وذکر بگم اسمتو میارم به شرط لیاقت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چیکا جون امیدوارم که زایمان خوبی داشته باشی و به سلامتی کوچولوهاتو بغل کنی میگن وقتی زن زایمان میکنه ...

الهي فدات بشم من چشم رو چشمم فداتشم من از روز اول انتقال تا امروز هرشب زيارت عاشورا و حديث كسا و ياسين ميخونم خدا خودش ميدونه كه  براي تك تكتون از ته قلبم دعا ميكنم عزيزدلم.❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم  منم تو این نزدیک 7سال واقعا سختی کشیدم خداروشکر میکنم که بهم لطف کرد.انشالله تما ...

ان شاء الله ،من ۹۳ جنین هام فریز شد ،شکرخدا سنم پایین بود و جنین هامون زیاد بودن ،۹۵ بار اول باردار شدم و پسر کوچولوم الان چهارو نیم ساله اس ،هفتم مهر هم دوباره انتقال داشتم تا ببینم توکل به خدا چی میشه ،دوتا جنین یکی بلاست یکی کامپکت 

عزیزم شما روز چند بتات ۷۴ بود به خدا دارم میمیرم از ترس خدا لعنتش کنه

روزش یادم نیست دقیق فک کنم ۱۰ بود چون من ۳بار دادم دقیقا روزاش یادم نیست

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اره مدام ذهنم مشغوله مخصوصا شبا😞٣٢ هفته و ١ روز. در واقع ٣٢ تموم شده وارد ٣٣ شدم

خوب دیگه خیالت راحت باشه بچه ها کاملن همه چی اوکیه ایشالله تا وقتش میمونن اون تو تپل ومپل میشن میان بغلت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
وایی عزیزم برایه شما خوب بوده جنینت چند روزه بود الان یکی اومده میگه این بتا برایه امپولته یعنی یه س ...

وا چه ربطی داره مگه امپول ازمایشم مثبت میکنه؟؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم ازمایش دادم رنج ازمایشگاه ۱۰ بود ازمایش من شکر خدا ۵۲ومثبت بود

من ازمایشگاه اولی که رفتم رنج بتا ۲۵ بود بتای منم ۲۷ بود فکر نکنم دیگه کمتر از من بوده باشن🙂

من ازمایشگاه اولی که رفتم رنج بتا ۲۵ بود بتای منم ۲۷ بود فکر نکنم دیگه کمتر از من بوده باشن🙂

نمیدونم اینجا گفت ۱۰ منفیه بیبیچکم زدم باز رنگ گرفت فورا یعنی بگی برایه امپول باشه بیبیم سری پیش شب ۱۴ اصصصصلاروشن نبود امپولم داشتم ولی این بار فوری رنگ میگیره

نمیدونم اینجا گفت ۱۰ منفیه بیبیچکم زدم باز رنگ گرفت فورا یعنی بگی برایه امپول باشه بیبیم سری پیش شب ...

نگران نباش عزیزم مثبته خیلی ببخشید بخاطر حرف یه احمق بچتو اذیت نکن