2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم خوبی 😍 😍 😍 مبارکهههههههههههههه  نت گردی ممنوع  الان زوده فشارت بیاد پایین ...

سلام عزیزدلم ممنون مرسی

زینبی جون یه مشورت منو راهنمایی کن من رویان میرم دکترمم دکتر مصطفایی هستش مطب نداره ظاهرا فقط رویان میره منم رویان هم راهم دوره بهش هم شلوغی ومعطلیشو دوست ندارم نظر خودم این بود که فقط زنگ بزنم رویان بگم مثبت شدم دیگه برا زیر نظر بودن برم یه دکتر بیرون(دکتر اسرافیلی دکتر چیکا) ولی بچه ها میگن پیش دکترت برو باز اون شرایطتو بهتر میدونه بنظرت چیکار کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبی 😍 😍 😍 مبارکهههههههههههههه  نت گردی ممنوع  الان زوده فشارت بیاد پایین ...

عزیزم یه سوال دیگه اگه مشکل ایمنی داشته باشیم همون اولی که جنینو انتقال داده باشیم مشخص میشه؟ یانه امکان داره ماه های بالاترم خودشو نشون بده؟

قبل انتقال آزمایش ایمنی وانعقادی هم انجام نداده بودم یه وقتایی فکرم مشغولش میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما باروز انتقال روز ۱۲ازمایش دادی روز انتقالم حساب کردی

اره عزیزم‌با روز انتقال شد دوازده 

حالا نگرانی به خودت راه نده فردا از میدی ایشالا که بتات باا رفته قشنگ

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم ،دنبال دردسری ها 😅😅😅😅

آره کلا😂😂😂

استرس میگیرم همش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شرمنده پیامم تکراریه جواب نداد کسی😅😂 سلام  دوستانی ک رویان میرن دکترغفاری چجور دکتریه ؟بنظر ...

عزیزم دکتر خوبیه کلا رویان دکتراش خوبن

عزیزم از اول میتونستی خودت انتخاب کنی الانو نمی دونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم روزي يدونه كلسيم ميخورم. قربونت برم مهربونم

چیکا جون مطب دکتر اسرافیلی کجاس

تینا جان من چهارشنبه شب که رفتم آزمایش دادم روز ۱۱ یا ۱۲ انتقال بودم عدد بتام ۴۵۷ بود بنظرت منم نیاز ...

عزیزم از روزی که آز اول رو میدی ۴۸ ساعت بعد دو باره باید بدی ببینی بتا بالا رفته( دو برابر شده )

ب سلامتی گلم کدوم مرکز انحام دادید دکترتون کی بود

فدات بشم گلم 

بیمارستان پارسیان دکتر افسانه ساسانی

عزیزم دکتر خوبیه کلا رویان دکتراش خوبن عزیزم از اول میتونستی خودت انتخاب کنی الانو نمی دونم

اها خداروشکر 

تازه رفتم تشکیل پرونده فرستادنم پیش غفاری ماه دیگه باز باید برم احتمالا میپرسم 

مرسی جواب دادی ان شالله نی نی خوشگلتو سالم سلامت بغل کنی

سلام دقیق یادم نیس ک باهم رفتیم یا نه اما آره هفته پیش اینجا گفتم ک تخمک ها ۱۰ تا هستن ممکنه بیشتر ب ...

عزیزم مهم کیفیتشونه خیلیا با یه دونه هم مثبت شدن خیلیا با ۲۰ تا هم مثبت نشدن 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
شرمنده پیامم تکراریه جواب نداد کسی😅😂 سلام  دوستانی ک رویان میرن دکترغفاری چجور دکتریه ؟بنظر ...

بله عزیزم میشه خودت تغییر بدی پذیرش انجام میده !من دکترم غفاریه تا الانکه ازش راضی بودم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وای خدا😍😍😍😍😍 ای جانم 😍😍😍😍 خدا همه نی نیا رو سالم نگه داره نی نی منو هم سالم نگه داره  ...

معلومه كه ميشه عزيزدلم. الهي به حق امام زمان قسمت همه منتظرا😍😍❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️