2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
آخه من شوهرم مشکل نداشت دکترم برامن گفت خیلی خوبه تعدادش اینا اما مرکز گفتن کیفیت تخمک ها پایین بود ...

من یک ماه قبل از پانکچرم کرونا گرفتم خیلی ضعیف شده بودم دکترم کیوتن قرمز بهم داد خوردم نه خیلی ربطی به دارو تقویتیا نداره نمیگم بی تاثیر ها اما بگی 100%نه 

از طرفیم مهارت ازمایشگاه جنین شناسی خیلی اهمیت داره 

خداروشکر که نتیجه گرفتین  من انتقال آخرم ۵ سال و نیم  پیش بود کامل استراحت کردم

ممنونم عزیزم 

منم تو این نزدیک 7سال واقعا سختی کشیدم خداروشکر میکنم که بهم لطف کرد.انشالله تمام اونایی که دوست دارن مادر بشن خدا عنایت کنه بهشون به حق امام زمان انتقال همه مثبت بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها آمپول پروژسترون میزنم دوطرف باسنم سفت شده کیسه آب گرم بذارم بنظرتون؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

من یکی از دوستام میومد برام تزریق میکرد مشکل اینجوری نداستم اگر محل درست تزریق بشه و آروم مشکلی پیش نمیاد. اما میتونی بعد تزریق ماساژ بدی احتمال کبودی داره اما گلوله نمیشه از حوله گرمم تو محل تزریق میتونی استفاده کنی ماساژ بدی آروم

من یکی از دوستام میومد برام تزریق میکرد مشکل اینجوری نداستم اگر محل درست تزریق بشه و آروم مشکلی پیش ...

مرررررسی عزیزم برامنم همسرم تزریق میکنه خیلی خوب وآروم اصلا همچین مشکلی نداشتم ۲روز نبود گفتم دوستم اومد هردوطرفم سفت شد وگرنه اصلا سفت نبود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرررررسی عزیزم برامنم همسرم تزریق میکنه خیلی خوب وآروم اصلا همچین مشکلی نداشتم ۲روز نبود گفتم دوستم ...

فقط حواست باشه رو کیسه ابگرم نشینیا ضرر داره همون ماساژ ملایم بعد از تزریق یا نهایت حوله گرم کافیه

عزیزم بایدونه جنین باردارشدی؟ خداروشکرچقدرخدادوستت داره گلم منم سه تاجنین دارم خوشحالم انگاردنیارودا ...

اره عزیزم ۳ تا جنین داشتم بلاست که شدن یکیش از بین رفت دو تا موند pgd کردن برام یکیش دختر بود یکی پسر من پسر و انتقال دادم و دختر و فریز کردم 

خداروشکر گرفت برام😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من باید شنبه میدادم ازمایشمو ولی پنج شنبه رفتم روز دوازده جنیمم چهار روزه بود گفت فردا باید باز تکرا ...

بسلامتی عزیزم یدونه جنینه؟؟؟

منم روز دوازده ۱۰۰ بود 

دو ردز بعد ۲۲۸ 

دکترم که رفتم گفت ۱۸ انتقال که فردا میشه باز آز بده اگه روال تیتر بتا اوکی بود دو هفته دیگه بیا سونو قلب

من باز فردا میرم واسه تیتر 😊

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

@رزقرمزرنگ    سلام عزیزم الن یه احمقی اومده میگه اون بتا برایه امپولته وایی یعنی دارم دیونه میشم یعنی بگی برایه امپول باشه

بسلامتی عزیزم یدونه جنینه؟؟؟ منم روز دوازده ۱۰۰ بود  دو ردز بعد ۲۲۸  دکترم که رفتم گفت ...

وایی عزیزم برایه شما خوب بوده جنینت چند روزه بود الان یکی اومده میگه این بتا برایه امپولته یعنی یه ساعت دارم گریه میکن خدایا یعنی چه کار کنم بگی اونجوری باشه اخه بیبیچک مثبت بتای مثبت نمیدونم

@رزقرمزرنگ    سلام عزیزم الن یه احمقی اومده میگه اون بتا برایه امپولته وایی یعنی دارم دیو ...

نه بابا ببین تو الان روز ۱۲ بی بی چکت خطش کم رنگ بود وهاله داشت بعد روز ۱۳ پر رنگتر شد وکاملا واضح اگه برای امپول بود باید روز به روز کم رنگ میشد نه پر رنگ بعد اثر امپول اچ سی جی انقدر نمیمونه خودتو ناراحت نکن استرس نگیر عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه بابا ببین تو الان روز ۱۲ بی بی چکت خطش کم رنگ بود وهاله داشت بعد روز ۱۳ پر رنگتر شد وکاملا واضح ا ...

'یعنی احتمال داره بتای ۵۰ برایه امپوله باشه رنجشون ۱۰ بود شما روز چند از دادید بتاتون چند بود

'یعنی احتمال داره بتای ۵۰ برایه امپوله باشه رنجشون ۱۰ بود شما روز چند از دادید بتاتون چند بود

نه بابا دیگه رنجشون ۱۰ بوده مال شما ۵۲ خوبه دیگه من روز ۱۴ انتقال ۷۴۵ بود عددش مهم نیست مهم اینکه دو برابر بشه من سر دخترم بتام ۲۵ بود ولی بارداربودم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره عزيزدلم من هنوزم ترشح دارم ازش متنفرم😂😂علائم ديگه از روز دوم انتقال تا همين الان درد ساق پاي چ ...

چیکا جون یادمه از روز چهار بی بی گذاشتی منفی بود کی بی بی مثبت بود من امروز روز 5بود گذاشتم منفی بود 😂