2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684550 پست
چیکا جون یادمه از روز چهار بی بی گذاشتی منفی بود کی بی بی مثبت بود من امروز روز 5بود گذاشتم منفی بود ...

من روز ٥ گذاشتم منفي بود روز ٧ مثبت شد فداتشم. زوده گل من😘😘

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمممم ذهنت درگیره همه چی عالی پیش میره خیالت راحت  چند هفته ای چیکا؟ اون پستت نشد ریپلای ک ...

اره مدام ذهنم مشغوله مخصوصا شبا😞٣٢ هفته و ١ روز. در واقع ٣٢ تموم شده وارد ٣٣ شدم

خداياشكرت....❤️ 
اره مدام ذهنم مشغوله مخصوصا شبا😞٣٢ هفته و ١ روز. در واقع ٣٢ تموم شده وارد ٣٣ شدم

به سلامتی چیکا جون خطر رفع شده گلم نگران نباش  ان شاءالله ب سلامتی و ب موقع نی نیاتو در اغوش بگیری  

وزن نی نیا چطوره ؟؟

عزیزم شما روز چند بتات ۷۴ بود به خدا دارم میمیرم از ترس خدا لعنتش کنه

چرا با خودت اينجوري ميكني اخه دختر خوب؟ با اينكارت خودتو نابود ميكني كه. يه امپول هرگز بتارو اينقدر بالا نميبره بعدم بي بي چك مرض نداره الكي مثبت بشه. يچيز ديگه هم اينكه اصلا براي چي با اون طرف كه اين حرفو بهت زده صحبت كردي؟ ادماي بيخود هميشه دور و بر ادم هستن. 

خداياشكرت....❤️ 
نه آزمایشم تیروئیدم بالابود خداکمکمون کنه😭

ای بابا نگران نباش عزیزم خاله منم تیروئید گرفت خداروشکر با قرص درمان شد 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به سلامتی چیکا جون خطر رفع شده گلم نگران نباش  ان شاءالله ب سلامتی و ب موقع نی نیاتو در اغوش بگ ...

قربونت برم مهربونم دعام كن. والله اخرين بار ٢٩ هفته رفتم سونو ١٤٠٠ بود وزنشون ديگه بعدش نرفتم فكر كنم براي هفته بعد برام سونو بنويسه.

خداياشكرت....❤️ 
ای بابا نگران نباش عزیزم خاله منم تیروئید گرفت خداروشکر با قرص درمان شد 

سارا جون چطوري خوبي؟ عزيزم ديدم نوشتي علائمات از بين رفته اصلا نگران نباش ديگه از اين به بعد هي علائم مياد و ميره. يبار چيز جديد مياد قبليه از بين ميره يبار كلا هيچي علائم نيست از هفته ١١ و ١٢ يه بعدم كم كم كامل از بين ميره نگران نباش گلي. من سر همين موضوع ده بار سونو رفتم😁

خداياشكرت....❤️ 
سلام  بچه ها من جواب ازمایش ام رو گرفتم همه چیز اش خوب بود انتی بادی هپاتیت و سرخجه هم داشتم ...

دکترها عادت دارند که کلا ما رو به خاطر سن بترسونند. من متاسفانه آخرین آزمایش ذخیره تخمدانم ۰.۱ بود. توی سیکل فقط با امپول پرگووریس، ۴ تا فولیکول داشتم. اگرچه فقط یه جنین تشکیل شد و انتقال منفی شد. ولی سه تخمک نابالغ بود و من فکر میکنم این مشکل به خاطر کم کاری دکتر بود که زود پانکچر رو انجام  داد. به نظرم وضعیت شما خوبه.

اما اینکه جنین پسر بیشتر تشکیل بشه، بیشتر به شوهرت مربوط هست. شوهرت رو تقویت کن.

چرا با خودت اينجوري ميكني اخه دختر خوب؟ با اينكارت خودتو نابود ميكني كه. يه امپول هرگز بتارو اينقدر ...

واقعا که بی خود بود بهم گفت بتات چند بوده منم گفتم اون چرتو پرتو گفتو رفت الان دل تو دلم نست یه بیبیچکم زدم زود اورد ولی باز .

خدا ازش نگزره یعنی یه سره دارم نفرینش میکنم 

سارا جون چطوري خوبي؟ عزيزم ديدم نوشتي علائمات از بين رفته اصلا نگران نباش ديگه از اين به بعد هي علائ ...

فدات عزیزم تو خوبی نی نی ها خوبن

آره خدا خیرت بده اینقدر استرس کشیدم دیروز امروز باز یخورده علائم دارم دیشب ساعت ۱۲ شوهرم میگفت بریم سونو از دستم پیر شده اون😂

دوشنبه نوبت دکتر دارم ان شاالله همه چی خوب باشه دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا که بی خود بود بهم گفت بتات چند بوده منم گفتم اون چرتو پرتو گفتو رفت الان دل تو دلم نست یه بیبی ...

اينجور ادما مريضن هرچقدر ازشون دور باشي بهتره. من زماني كه سركلاژ كردم هيچكس خبر نداشت تو ٢٠ هفنه بطور اتفاقي يكي كه بهم نزديكم هست از سر فضولي تو يسري چيزا شك كرد بازم من حرفي نزدم كه شكش به يقين تبديل بشه با اين حال هنوزم كه هنوزه منو ميبينه ميگه يكي از فاميلامون چهاربار باردار شد هربار سركلاژ كرد و هرچهار بار سقط شد بچش. كسي كه سركلاژ ميكنه بچش نميمونه😐😐😐😐😐😐😐فكر كن تا اين حد ادم مريض داريم دور و برمون منم هربار سكوت ميكنم كه تو جهل و ناداني خودش بسوزه. تو هم اصلا بهش فكرم نكن هيچي هم باهاش در ميان نذار تا خودت تو ارامش باشي. بهت قول ميدم بارداري اصلا شك هم نكن عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم مهربونم دعام كن. والله اخرين بار ٢٩ هفته رفتم سونو ١٤٠٠ بود وزنشون ديگه بعدش نرفتم ف ...

اای جان قربون دست وپای کوچلوشون احتمالا الان یک و نهصد شدن تو هفته های اخر سرعت رشدشون بیشترم میشه تا میتونی مغزیجات بخور کشمش و مویز بخور و مایعاتم خیلی بیشتر از قبل که مایع دور جنینت کم نیاره ان شاءالله خدا حافظشون باشه 😍😍

فدات عزیزم تو خوبی نی نی ها خوبن آره خدا خیرت بده اینقدر استرس کشیدم دیروز امروز باز یخورده علائم د ...

قربونت عزيزم. خيالت راحت جاي اون وروجك عاليه عزيزم نگران نباش😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
اای جان قربون دست وپای کوچلوشون احتمالا الان یک و نهصد شدن تو هفته های اخر سرعت رشدشون بیشترم میشه ت ...

خدانكنه خاله جونشون زنده باشي قربونت برم😘😘😘😘مشكل من نخوردن مايعاته هيچ جور نميتونم بخورم سر همين عفونت ادراري دست از سرم بر نميداره. الهي كه همه صحيح و سالم بارشونو زمين بذارن.

خداياشكرت....❤️