2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046751 بازدید | 684544 پست
خدا خیرت بده مرسی جوابمو دادی مامان مهربون

فدات بشم عزیزدلم کاری نکردم الهی زودی این لفظ مامان خانومو برا شما استفاده کنیم🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

بچه ها من جواب ازمایش ام رو گرفتم

همه چیز اش خوب بود

انتی بادی هپاتیت و سرخجه هم داشتم

Fsh و lh هم خوب بود 

فقط ذخیره ام‌۰/۶۶ بود

نمی دونم نسبت به سن ام خوبه یا نه

الیته دکترم گفت با توجه به سن ات بیشتر از ۳ تا فولی ازت نمیشه دربیاد😞

اونم چون می خواهی حتما جنین پسر داشته باشی شانس ات باز هم کم میشه

شما تجربه ایی مشابه من دارین؟

چیکاجون شما که مثبت شدین ترشح هم داشتین یانه؟؟میشه علائمای که داشتین بگید؟؟

اره عزيزدلم من هنوزم ترشح دارم ازش متنفرم😂😂علائم ديگه از روز دوم انتقال تا همين الان درد ساق پاي چپ. 

تير كشيدن تخمدان و بزرگ شدن و درد سينه.

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها ميشه برام دعا كنيد؟ هي به اخرا نزديك ميشم چه شب بخوابم چه ظهر بخوابم مدام خواباي بد ميبينم😔😔صدقه كنار ميذارم صلوات ميفرستم اما بازم استرس ميگيرم شديد. ميشه برام دعا كنيد اين چندوقت باقي مونده هم به خير بگذره؟ الهي همگي حاجت روا بشيد❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
اره عزيزدلم من هنوزم ترشح دارم ازش متنفرم😂😂علائم ديگه از روز دوم انتقال تا همين الان درد ساق پاي چ ...

اهان من ترشح وعلائمی ندارم روز پنج انتقال جنین سه روزم.کلافه شدم نمیدونم چکارکنم.انشاءالله که به سلامتی فارغ بشی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اهان من ترشح وعلائمی ندارم روز پنج انتقال جنین سه روزم.کلافه شدم نمیدونم چکارکنم.انشاءالله که به سلا ...

عزيزم الان كه براي علائم خيلي زوده فداتشم اصلا بهش فكر نكن من اينايي كه گفتم از روز ١٢ به بعد بيشترش شروع شد. جنينامم ٥ روزه بودن. انشالله مثبتي مامان خانم 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم ببخشید شماترشح هم دارید؟؟

آره عزیزم اوایل نداشتم ولی این یه هفته که ظاهرا لانه گزینی کرده ترشح دارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم الان كه براي علائم خيلي زوده فداتشم اصلا بهش فكر نكن من اينايي كه گفتم از روز ١٢ به بعد بيشترش ...

انشاءالله بادعای شما.توکل میکنیم به خدا هرچی که صلاحه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦