2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
میگم عزیزم من دیدم توی گوگل طرف گفته بود ۵ الی ۶ تا چوب ‌کبریت. یه دونه یعنی کافیه خودت انجام دادی

اره عزیزم . من رو هر حلقه سیب زمینی ی دونه گذاشته بودم. احتمالا زیاد باشه شاید بیشترم بمکه. نمیدونم. من با یه دونه که انجام میدادم مشکلی نداشت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره داره عزيزم ويزيت قبل از بارداري با سونو ٢٥٠ تومن ميدادم بعداز اينكع باردار شدم ١٠٠ تومن.  ...

مررررررررسی عزیزدلم چیکا دکتر مهربونیه؟

آروم وصبوره؟ باصبوری همه چیو توضیح میده قشنگ؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااي اينچه حرفيه اخه دخترجان هرسوالي داري بپرس فداتشم اينجوري نگو ناراحت ميشم.  نه عزيزم مام ...

ممنونم مامانِ دوقلوها الهی که نی نی هاتو سالم وسلامت بغل کنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مررررررررسی عزیزدلم چیکا دکتر مهربونیه؟ آروم وصبوره؟ باصبوری همه چیو توضیح میده قشنگ؟

من عاشقشم همه جوره.هرسوالي داشته باشي جواب ميده . كلا دكتري نيست كه تا يچي بشه ته دل مريضو خالي كنه من خيلي دوسش دارم ازش ارامش ميگيرم. 

خداياشكرت....❤️ 
من عاشقشم همه جوره.هرسوالي داشته باشي جواب ميده . كلا دكتري نيست كه تا يچي بشه ته دل مريضو خالي ...

خیلی هم عااااالی انشاءالله تو اولین فرصت میرم پیشش ممنون عزیزم با حوصله جواب سوالامو دادی 

منم اینطورین یه روز میگم اصلا چیزی اون تو هست؟؟؟علایم مه دارم خیالم راحت‌تره والا خیلی بارداری سخته& ...

آره واقعا من حاضرم صبح تا شب بالا بیارم اینطوری بی علائم نشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چشم قابل باشم نگران نباش انشاالله به زودی ان تی هم میری بیشتر خیالت راحت میشه برا منم دعا کن دوشنبه ...

ان شاالله به سلامتی صدای قلب خوشگلشو بشنوی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از ۱۵ تخمک فقط ۶ تاش جنین شدن ک اونم سه تا خوب هستن نمیدونم خیلی ناامید شدم 😔

عزیزم شماهمونی که هفته پیش باهم سونو رفتیم قبل تخمک کشی؟همون که گفتین تخمکات ممکنه بیشتر بشن ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خیلی هم عااااالی انشاءالله تو اولین فرصت میرم پیشش ممنون عزیزم با حوصله جواب سوالامو دادی 

مبارک باشه عزیزم شما هم ازمایشتون مثبت شد الحمدالله  ان شاءالله ب سلامتی و دل خوش نی نیتو در اغوش بگیری ❤

احتمال مثبت شدن با جنین بلاست بالاتر از جنین 3روزه س  والا من که 14روز کلا خوابیدم استراحت بود ...

خداروشکر که نتیجه گرفتین 

من انتقال آخرم ۵ سال و نیم  پیش بود کامل استراحت کردم 

اره عزیزم . من رو هر حلقه سیب زمینی ی دونه گذاشته بودم. احتمالا زیاد باشه شاید بیشترم بمکه. نمیدونم. ...

مرسی عزیزم پس منم همون یه دونه میذارم این مدل شما خیلی راحتتره دستت درد نکنه که گفتی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤