2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکاد عزیزم من تازه اول راهم میشه بگی با دارواش هذینه چقد میشه که بفکر باشم من فک کردم با 18تومن تمو ...

نه داروهای من که کلا ایرانی بود و گرون نبود عزیزم اگه مثه من رفت و آمدت زیاد نباشه چون من از شهرستان میرفتم تهران البته بستگی به کارات داره چه کارای لازمه انجام بدی انشاالله همه چی خوب پیش بره و هزینه هات زیاد نشه مثلا تعین جنسیت یا تست سلامت جنین و اینا هم هزینه رو زیاد میکنه  من که اونارو هم نداشتم خدابزرگه انشاالله همین 18 تومن کافی باشه برات عزیزم من 6 تومن به پانکچر دادم و 3ونیم به انتقال 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
از بس تو اینترنت چرت و پرت نوشته قلبم داره میاد تو حلقم

این نت همینجوریه بیخیال نت ولش کن منم اون موقع لک داشتم تو نت سرچ زدم اینقد مطالب ترسناک و سقط اینا آورد دلم ترکید نت گردی اشتباس بخدا فقط دل ادمو میاره تو دهن مطمن باش هیچی نیس دلت تختت عزیزمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
۲تا جنین ۴ روزه بود  آره فردا جرات کنم میزنم

من تازه جنینام سه روزه بودن روز 9 بی بی زدم اگه جرات داشتی و استرس نمیگیری بزن وگرنه نزن بزار ازمایش بده دیگه بی بی نزن

نه داروهای من که کلا ایرانی بود و گرون نبود عزیزم اگه مثه من رفت و آمدت زیاد نباشه چون من از شهرستان ...

انشاءالله عزیزم ممنونم ازت 

انشاءالله نی نی های گولتو سالم بغل بگیری عزیزم 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
انشاءالله عزیزم ممنونم ازت  انشاءالله نی نی های گولتو سالم بغل بگیری عزیزم

ممنون گللم انشاالله شمام با کمترین هزینه زودی نتیجه بگیری و مامان بشی خدا دلتو شاد کنه 

ممنون عزیزم.من گونال زدم و اچ ام جی .سیکلم لانگ بود سینافکت هم میزدم.بعدش پانکچر شدم ۹تا تخمک داشتم. ...

عزیزم تو استرادیول نمیخوری؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...