2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
عزيزم منم يه سزارين داشتم و يه كورتاژ.  بعدش هر چي انتقال ميدادم منفي ميشد بعد دكتر عليرضايي و ...

الان تو چه مرحله ای هستی عزیزم

هیسترو شدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم امروز که علائمم قطع شده کلی استرس گرفتم خدا بخیر بگذرونه

استزس نداشته باش میگن علایم میاد و میره من که خودم اصلا علایم ندارم 😄😄 ولی یه وقت استرس گرفتی یه بی بی بزن خیالت راحت میشه 

عجب راه حلی جلو پات گذاشتم خوشت اومد😂

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از صبح که پا میشم هی مثبت فکر میکنم ولی شب که میشه بازم فکرای منفی میاد سراغم این انتقالم رو از اول ...

آخی عزیزم کاملا میفهممت

برا منم پیش اومده با کلی ذوق و شوق شروع کردم ولی استرس میگرفتم و ناامید میشدم

طبیعیه عزیزم

به علائم توجه نکن هر بدنی یه واکنشی نشون میده بعضی از دوستان کلی علائم داشتن ولی متاسفانه مثبت نشدن

تا روز آزمایشت سعی کن به فکرای منفیت غلبه کنی. سخته ولی تلاشت رو بکن انشالله موقعش رسیده و هدیه ات رو از خدا میگیری😘👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم‌مبارکت باشه یه توضیح میدی درباره سیکلت چه کارایی کردی چیا خوردی دارو چیا داشتی

ممنون عزیزم.من گونال زدم و اچ ام جی .سیکلم لانگ بود سینافکت هم میزدم.بعدش پانکچر شدم ۹تا تخمک داشتم.۸تا جنین شد.۶تا فریز کردن .دکتر گف دوتا بی کیفیت داری برات انتقال میدیم چن ممکنه تو ازمایشگا از بین بره ولی داخل رحمت رشد کنه.منم ۳روز بعد رفتم و انتقال دادم و خداروشکر مثبت شدم.بعد انتقال پروزسترون و انوکسا میزدم.۳روز استراحت بقیه روزا تو خونه راه رفتم و حتی مهمونی هم دادم.غذاهای معتدل میخوردم.

از صبح که پا میشم هی مثبت فکر میکنم ولی شب که میشه بازم فکرای منفی میاد سراغم این انتقالم رو از اول ...

جنینات چند روزه بودن؟؟ به نظرم فردا که روز 9 انتقالته بی بی بزن انشاالله که مثبتی به خدا به علایم نیست منم اصصلا علایم نداشتم روز 9 بی بی زدم یه هاله خیلی کم رنگ داشت انشاالله توام مثبتی اینقد فکرای منفی نکن به جاش امیدت به خدا باشه عزیزم انشااللله توام مثه زهرا زری و پروانه و ماشاله مثبتی و دلمون و شادی میکنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
استزس نداشته باش میگن علایم میاد و میره من که خودم اصلا علایم ندارم 😄😄 ولی یه وقت استرس گرفتی یه ب ...

😂😂😂

نمی دونم والا هم تهوع هم درد سینم رفته خیلیی میترسم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم.من گونال زدم و اچ ام جی .سیکلم لانگ بود سینافکت هم میزدم.بعدش پانکچر شدم ۹تا تخمک داشتم. ...

عزیزم شما چیکار کردی هایپر نشدی سه روز بعد رفتی انتقال دادی میشه کمک کنی 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
جنینات چند روزه بودن؟؟ به نظرم فردا که روز 9 انتقالته بی بی بزن انشاالله که مثبتی به خدا به علایم نی ...

نیکاد عزیزم من تازه اول راهم میشه بگی با دارواش هذینه چقد میشه که بفکر باشم من فک کردم با 18تومن تمومه حالا میبینم داروا خیلی گرونه 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
عزیزم خوبی  انتی چندم باید بری من الان ده هفتم ۲۴وقت داده بهم دیر نیست؟؟

سلام عزیزم نه دیر نیست به من ۲۱ وقت داده

میگم من امروز تهوع قطع شده ببخشید سینم درد میکرد خوب شده خیلی میترسم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من امروز از صبح تهوع ودرد سینم قطع شده.خطرناکه؟

😂😂😂 نمی دونم والا هم تهوع هم درد سینم رفته خیلیی میترسم

من بهت میگم خیالت تخته تخت هیچی نیس امروز نی نی ت دوس داره اذیتت نکنه 😂😂 بخدا مشکلی نیس علایم میاد و میره نگران نباش

سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

به‌به‌مبارکا‌باشه‌پروانه‌جون

چه‌تیکرخوشگلی

انشالله‌دوقلوداری

به‌قول‌معروف‌جنست‌جورمیشه

۲تاپسر۲تادختر.

پروانه‌جون‌منم‌بنویس‌..خیرببینی..اسمم‌ناهیدهس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من بهت میگم خیالت تخته تخت هیچی نیس امروز نی نی ت دوس داره اذیتت نکنه 😂😂 بخدا مشکلی نیس علایم میاد ...

از بس تو اینترنت چرت و پرت نوشته قلبم داره میاد تو حلقم