2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684546 پست
نیکاد میتونی رو پستم زینبی رو تگ کنی ببینه 

ببخشید دیر دیدم پیامتو الان دیدم خودت تگ کردی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چی بگم انشاءالله این پول از گلوشون پایین نره  عزیزم وقتی یه چیزی ابلاغ میشه به بیمه شهر کوچیک ...

بخدا فرق داره همه چی فرق داره من شهر خودم دکتر رفتم تهرانم یه سال رفت و امد کردم رسیدگی ها و خیلی مسائل شهرای بزرگ بهتره تا شهر کوچیک اخه این چرا باید اینجوری باشه حالا من پروژسترون و مثال زدم برا همه چی اینجوریه مطب و سونو ازمایش و هرچی بری خیلی جاها قبول نمیکنن تامین اجتماعی رو هیچکی ماهایی که ناباروریم درک نمیکنه همش پول پول پول😧😧

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر آزمایشی  چون بچم کوچیکه نمیخام دوباره باردار بشم نمیخام شوهرم بفهمه  میگم اگه یه موقع ...

نه فدات شم تو هیچ آزمایشی مشخص نمیشه خیالت راحت این دیگه نگرانی نداره 

بازم بچه ها ببینن جواب میدن خیالت راحتتر میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اهاا منم میرم ببینم چی میشه ممنون عزیزممم منم شکمی نشون نداد واژینال انجام میدم ممنون عزیزم

قربونت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان حالا ک همه باردار هستین نی نی های معصوم تو دلتون دارید برا منم یه صلوات بفرستین خدا حاجتمو بده

فقط ۳ تا جنین دارم ک میخوام تعیین جنسیت بشن از خدا خیلی خواستم خیلی تلاش کردم اما صبح ک گفتن فقط ۳ تا هست خیلی ناامید شدم

این اولین و آخرین فرصت بود برام اما انگار خدا نخواست قسمت نبوده انگار

آخه خدا ک همیشه دستمو گرفته بود حالا اینجوری!

توروخدا برا دل بیقرارم دعا کنید

نیت کردم اگه نتیجه بگیرم برا هرکدوم از اعضای اینجا سوره مریم بخونم،خدایا خودت نظری بکن....

امسال میکوبم 
سلام دوستان حالا ک همه باردار هستین نی نی های معصوم تو دلتون دارید برا منم یه صلوات بفرستین خدا حاجت ...

سلام عزیزدلم ناامیدی کار شیطون عزیزم الهی که خدا حاجت دلتو بده وخیلی زود پایان چشم انتظاریات باشه با جنینای تپل مپل وانتقال مثبت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻الهی آمین 

برات زیارت عاشورا میخونم الهی که خدا بهت نظر ویژه کنه عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی خوشحال شدم برات عزیزم. مبارک باشه 😊🌼🌼🌼

ممنون عزیزدلم الهی که خیلی زود چشم انتظاریات تموم بشه وخوشحالمون کنی با بارداریت

ممنون عزیزدلم الهی که خیلی زود چشم انتظاریات تموم بشه وخوشحالمون کنی با بارداریت

قربونت برم مهربون، ایشالا 🌱💫

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

[QUOTE=] قربونت برم انشالله نی نی هاتو سالم بغل بگیری💜  خیلی بیقرارم از صبح فقط گریه کردم،شاید تو دلتو ... [/QUOTE]

الهی فدات بشم هرکسی یه هدف وآرزویی داره دورت بگردم 

انشاءالله که همین ۳تا جنین ۳ تا پسر تپلی مپلی وعالی برات بشن بچسبن بهت و۹ ماه دیگه صاحب دوقلو پسر بشی عزیزدلم...🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ذکر الهی به رقیه سلام الله علیها خیلی بگو عزیزم الهی خانم رقیه با دستای کوچولوش گره مشکلتو خیلی خوشگل باز کنه 

دوستان منم ازمایش دادم خداروشکر مثبت بود بتام ۱۱۹۱

عزیزم خیلی خیلی خیلی مبارکهههههه🤩🤩🤩🤩🤩🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...