2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
خوب بزار این بار میری مرکز از خودش بپرس ببین مطب داره بهت ادرس اینارو بده اگرم نه برو پیش یکی دیگه

آره عزیزم همین کارو میکنم نیکاد جونم پستم تو صفحه قبلو میبینی اگه میتونی کمکم کنی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من گونال زدم بیمه تامین اجتماعی قبول کرد فقط باید بره قبل داروخانه رفتن تایید از سازمان تامین اجتماع ...

نمیدونم شاید شهر ما اینجوریه تازه من قبلش رفتم پرس و جو کردم هم برا داروها هم هزینه های درمان چیزی میدن اگه نسخه اینارو ببرم تایید میکنن گفتن نه فقط اگه مشکلی داشتی اتاق عمل رفته باشی پرونده اتاق عمل رو بیار اگه کمیسیون ما تایید کنه شاید یه مقداریشو پس بدیم وگرنه برا دارو اصلا حتی گرون باشه منم اومدم بیرون گفتم نخواستم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم همین کارو میکنم نیکاد جونم پستم تو صفحه قبلو میبینی اگه میتونی کمکم کنی؟

بزلر نگاه کنم چشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلاممم بچه هاااا .یکی از دوستان عطر وارد میکنن که پایین تر براتون توضیح میدم شرایط عطر هارو، مسئول فروختنشو سپردن به ما ممنون میشم برای حمایت وارد گروه شین ❤️

در حال حاضر عطرهای برندهای محبوب شنل کریستین دیور لانکوم هرمس و کرید ارائه شده است. در صورت سفارش هر برند دیگر می توانید با ادمین پیج در ارتباط باشید

زمان تحویل سفارشات از زمان ثبت بین دو تا چهار هفته می باشد

ما برآنیم که بهترین کیفیت و محبوب ترین برندها را با پایین ترین قیمت و در کمترین زمان ممکن به دست شما برسانیم‌.

با توجه به بالا بودن ارزش دلار در حاضر و عدم امکان خرید عطرهای لوکس برای همه اقشار جامعه

از طرفی یکسان بودن همه استانداردها برای عطرهای لوکس و تسترشان، عطرهای تستر گزینه مناسبی برای خرید می باشند

به عبارت دیگر

از كمپاني دو لاين عطر مياد بيرون می آید؛ اول عطر هايي كه ميخريم و براي فروش  هستند

دوم عطر هاي تستر كه براي فروش نيست و فقط به فروشندگان معتبر ميدن براي تبليغ كه همه داراي جعبه هاي سفيدي هستن كه از همان كمپاني توليد كننده هست

و با قیمت پایینتر به فروش می رسانند.

https://chat.whatsapp.com/Dlh9L75DQ8R36TUoej39xc

دوستای گلم من دوتا مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید من از دیشب هروقت فشارمو میگیرم ۱۱ رو۹ هستش فشار پ ...

درمورد فشار که چیزی نمیدونم استرس یا هیجان اینا نداشتی؟؟ یا شایدم بخاطر داروهاس نمیدونم حالا باز شب بگیر ببین خوب شدی اون ترشحم هیچی نیس منم داشتم اگه خارش و سوزش اینا نداری چیزی نیس نگران نباش

دروغ بهت گفتن پیچوندنت 

همون دیگه اینجوری آدمو میزارن سرکار به ما نمیدن که خودشون بیشتر بچاپن و بزارن جیبشون ماهایی که این همه هزینه و مشکلات داریم چی بگم عزیزم شهرما کوچیکه شاید ابن هزینه ها رو متقبل نشن من تازه امپول گرفتم داروخونه گفت 20 تاشو بیمه میده بقیش ازاد حساب میشه واسه یه پروژسترون ساده حالا بخوان هزینه داروی خارجی رو بدن

درمورد فشار که چیزی نمیدونم استرس یا هیجان اینا نداشتی؟؟ یا شایدم بخاطر داروهاس نمیدونم حالا باز شب ...

نه استرس وهیجان که نه هم دیشب گرفتم بالا بود هم الان باز حالا چک میکنم ولی تو نت زدم خیلی چیزای ترسناکی نوشته بود نگران شدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
درمورد فشار که چیزی نمیدونم استرس یا هیجان اینا نداشتی؟؟ یا شایدم بخاطر داروهاس نمیدونم حالا باز شب ...

نیکاد میتونی رو پستم زینبی رو تگ کنی ببینه 

@زینبی_بابا   زینبی جونم میتونی در این مورد راهنماییم کنی زدم نت در مورد فشار چیزای ترسناکی نوشته بود 

از دیشب هروقت فشارمو میگیرم ۱۱ رو۹ هستش فشار پایینم بالاس حتی دستگاهمم هشدار میده از چیه بنظرتون؟

دومیش اینکه خیلی خیلی عذر میخام چندروزه من ترشح سفید کشدار دارم درصورتیکه قبلا اصلا نداشتم این بخاطر چیه؟ هیچ علائم دیگه ای ندارم

من قبل انتقالم دارو مصرف کردم که اگه عفونتی چیزی دارم رفع بشه

راستی زینبی جون من انتقالم مثبت شده وباردارم دیشب رفتم آزمایش دادم عدد بتام ۴۵۷ بود 

همون دیگه اینجوری آدمو میزارن سرکار به ما نمیدن که خودشون بیشتر بچاپن و بزارن جیبشون ماهایی که این ه ...

چی بگم انشاءالله این پول از گلوشون پایین نره 

عزیزم وقتی یه چیزی ابلاغ میشه به بیمه شهر کوچیک بزرگ نداره واسه پروژسترون خب درسته در ماه یه تعدادی بیشتر بیمه تقبل نمیکنه حالا تعدادشو من دقیق نمیدونم