2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
روز ۱۴ انتقال

به سلامتی گلمم انشاالله به سلامت بغلش بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انتقالمون باهم بودگلم

اهاان راس میگی حواسم نبود ببخشید اینقد فکرای جورواجور دارم یادم رفت شما چی تحت نظر دکتر رفتید؟؟ سونو دادید؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هایپر شدی دیگه باید از روز قبل پانکچر شروع میکردی دوغ خوردن. حالا هم اگه رعایت نکنی خدای نکرده بدتر ...

میخورم از همون روز دوغ و تخم مرغ و... هرچی دکتر گفته انجام دادم داروهامم میخورم اما...دارم میرم‌مطب

ممنون بابت راهنماییت💜

امسال میکوبم 
عزیزم وضعیتت داره خطرناک میشه نگفتن کجا مراجعه کنی؟ ادرار به انداره اب مصرفی هست؟

دو روز اول ادرارم کم بود اما از دیروز ب اندازه هست😥😥

چرا دکتر گفت چهارشنبه بیا ببینمت تو راهم دارم میرم

امسال میکوبم 
همون سفکسیم خوبه و درمان می کنه عزیزم، برای رفع عفونت ادرار آب هم زیاد بخور، انشاءالله که رفع شده.

مرسی گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واااای با اینکه دوست دارم ولی تصور ۴تابچه 🥴🥴🥴پیرمیشم که 🤭

🤪🤪😅😅ایشالله خدا سلامتی بده چه اشکالی داره تا خدا میده بچه بده ایشالله🤣

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ان شاالله   ممنونم دلم اروم شد یکم

عزیزمی که انشاالله با بتای تپل مپلمون قشششنگ آرومتر میشیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیزدلم الهی آمین با دعای خیر شما انشاءالله

انشاالله انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم شما تاکرولیموس رو از چندروز قبل انتقال و چندروز بعد انتقال تجویز کرده دکترتون 

گلم برا من دو روز قبل انتقال 

اما دکتر زنانم پردنیزولون رو تایید کرد گفت اون و استفاده کن تاکرولیموس رو دکتر ایمونولوژی پیشنهاد داده بود

روز ۱۲ هستم نمیدونم امروز بیبی زدم این شده برایه ۱۰و۱۱و۱۲ولی واقعا نمیتونم دل ببندم

یه چیزی بهت بگم من هیچ وقت بی بی چکم بخاطر امپول اچ سی جی مثبت نمیشد.الانم بعید میدونم دیگه ربطی به امپولت داشته باشه انشاله مثبت واقعیه