2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
خداروشکر عزیزم بسلامتی ایشالله ،مبارکه🤩🤩🤩😍😍

فدات بشم عزیزدلم الهی که نی نی هاتو صحیح وسلامت بغل کنی دورت بگردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم نیکاد جونم الهی که نی نیامون صحیح وسلامت بیان بغلمون  عدد بتام ۴۵۷ بود البته روز ۱۱ ا ...

ما که دواز دهیم کلک منم هوایی کردی فردا برم میترسم مشکوک باشه بزنه تو برجکم😆😆😆😆😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیززززززز دلم    

آلا از خدا میخام خیلی زود این روز برات برسه انشاءالله بعد این همه سال واین همه سختی خیلی شیرینه الهی که نصیبِ همگیمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وااای خیلی خوشحال شدم خدایا شکرت.مبارکت باشه عزیزم.بسلامتی بغلش کنی انشاله

فدات بشم زهرا جونم منتظر برگه آزمایش شما هستیم عزیزم

ما که دواز دهیم کلک منم هوایی کردی فردا برم میترسم مشکوک باشه بزنه تو برجکم😆😆😆😆😆

والا اونروز من گفتم روز ۹ ام یکی از بچه ها گفت شنبه انتقال دادن حساب نمیشه از یکشنبه روزاتو حساب کن روز ۸ میشی  

چرا تیکر نمیزاری من پررو پرو ازمایش نداده گذاشتم

پروانه چجو ی باید بذارم بلد نیستم

به نظرت بیبی م خوشرنگ شده

پروانه جونم مبارک باشه عزیزم 😘

کلی خوشحال شدم و امیدوار چون منم مثل تو می خوام تعیین جنسیت کنم برای پسر

ان شاالله این ۹ رو خیلی راحت و به سلامتی بگذرونی 🙏🏻

برای منم دعا کن عزیز دلم❤️

پروانه چجو ی باید بذارم بلد نیستم

کنار عکسی که گذاشتی یه دونه پیام هست با یدونه زنگ برو رو زنگه بعد اطلاعات کاربری میایی پایین نوشتهوضعیت من باردارو میزنی تقریبی زایمانتو بهد نمایش روی صفحهرو بزن وقتی اطلاعاتو وارد کردی دیگه میاره برات ذخیره رو اخر سر بزن