2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مرسی قربونت آره خیلی کلافم اگر جرات کنم میخوام روز دهم بزنم میشه چهارشنبه 🥺 

عزیزم انشالله که خیره و چهارشنبه خوش خبر میای روزای آخر خیلی سخته لعنتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدارو هزاران مرتبه شکر عزيزم، الهی که نامدار باشه، من تازه اقدام کردم مجددا بعد دوسال برم رویان نوبت ...

منم رویان میرفتم اتفاقا دکترم دکتر شیوا مطب 1 هستش ولی خوب بعضی کارام با ایشون نبود یعنی روزی که من میرفتم ایشون نبود چون فقط دو روز در هفته تو رویانه ولی خوب مریض ایشون بودم ایشالا شمام زودی نتیجه بگیری و مثبت بشی عزیرم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم عزیزم من هنوز قلبش تشکیل نشده میگم یوقت خدای نکرده روش تاثیر منفی نداشته باشه؟؟؟؟ولی شکرخدا ا ...

نگران نباش گلم چشم به هم بزنی این روزا گذشته اصلا استرس به خودت راه نده همون خدایی که تو دلت گذاشته خودشم نگهدارشه

ای خدا معلوم نیست چی سرمون میارن منکه بیهوش بودم چیزی نفهمیدم اما وقتی ب هوش اومدم خیلی درد داشتم ان ...

این بهشتی که میگن زیر پای مادراست فکر کنم طبقه اولش زیر پای مامانای ای وی افیه واقعا دردو سختی زیاد کشیدیم خدا خودش دل هممونو شاد کنه

نگران نباش گلم چشم به هم بزنی این روزا گذشته اصلا استرس به خودت راه نده همون خدایی که تو دلت گذاشته ...

ممنون عزیزم پناه برخدا ممنون برا دلداریت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم قربونت  خب خداروشکر ان شاالله زودتر جذب بشه بقیش من میرم ان تی ان شاالله مشکلی نیس ...

ممنون عزیزم انشالله🤲

توی سایت خوندم یکی از مواردی که درخواست سلفری میدن لقاح مصنوعی واسه اون میگم برم

زینبی جون عزیزم خوبی؟؟میگم دیروز ظهر انتقال دادم بعدش من همش نمیتونم یکسره بخوابم چون کارخونه هم هست ...

نه گلم اصلا اتفاقا این جوری بهتره

دولا راست شدن که هیییییییییییچ ربطی نداره، فقط اجسام سنگین بلند نکن 

کی گفته خوابیدن و استراحت خوبه گلم؟؟؟ ضرر هم داره تازه

سلام عزیزم خوبین عزیزم من الان ده هفتمه خیلی عذر میخام یبوست شدید گرفتم خیلی ببخشید تو دستشویی مجب ...

سلام مامان گل و نازنین 

ببین اول رژیم غذاییت رو درست کن 

قرص ضد تهوع نداری احیانا؟ 

آب زیاد بخور، آلو خیس، انجیر، کاهو و روغن زیتون 

اگر اثر نکرد برو دکتر شربت هیدرولاکس بده بهت

زور زدن اصلا خوب نیست 

نمیدونم چطوری میتونه مرخصی بگیره و بیاد. درسته فقط یه روزه ولی اینکه همه چی رو هماهنگ کنیم و ایشون ه ...

اسپرم فريز اصلا كيفيتش تغيير نميكنه برعكس تخمك كه فقط٣٠ درصدش از فريز برميگرده 

وای چیکا خدا نگذره از اون ماما که اینجوری گفت به من منم امروز قطع شد کم کردم باز الان دیدم لکو  ...

من دوتا امپولو تو يه سرنگ ميريختم ميزدم. نگران نباش عزيزم. درست ميشه

خداياشكرت....❤️