2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان خانوم ها من فردا دارم میرم برای انتقال با تو دلی هاتون برام دعا کنین به خق این شب عزیز منم دو هفته دیگه با بتای مثبت خبر خوب بهتون بدم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

دوستان من امروز بارداریم پوچ اعلام شد. کسی راه حلی داره برا سقط؟ براساس تاریخ انتقالم توی هفته ۱۱ هستم یعنی ۱۰ هفته و ۵ روز

تو رو خدا اگه کسی راه حلی داره کمکم کنه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

نمیخوام دارو مصرف کنم، میخوام طبیعی سقط کنم اگه بشه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
عزیزم سونوتون رو دیدم اما من کلا خیلی از سونو سردرنمیارم برا همین چیزی ننوشتم..... 

سلام عزیزم من براساس انتقال توی هفته ۱۱ هستم، و امروز سونو بارداریم رو پوچ اعلام کرد، ممکنه  کمکم کنید و اگه راه حلی دارین برا سقط طبیعی یا کسی رو میشناسید بهم معرفی کنید؟ ترجیح میدم اول دارو گیاهی مصرف کنم

سلام عزیزم من براساس انتقال توی هفته ۱۱ هستم، و امروز سونو بارداریم رو پوچ اعلام کرد، ممکنه  کم ...

عزیزم خیللی متاسفم انشالله به زودی نی نی دار میشی🤲🤲🤲

عزیزم یعنی تازه تو ۱۱هفته متوجه شدن ‌چه یعنی تاالان بوده؟؟

سلام عزیزم من براساس انتقال توی هفته ۱۱ هستم، و امروز سونو بارداریم رو پوچ اعلام کرد، ممکنه  کم ...

متاسفم برات امروز چقد بد بود دوتا منفی الانم شما انشاالله خدا  جبران کنه برا هممون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستان کسی اینجا بوده که اندومتریوز داشته باشه و قبل انتقال با زدن سه تا میکرولین یه ماهه و بدون پری ...

من زولادكس زدم كه مشابه ميكرولين هست ،بدون پريود انتقال دادم و مثبت شدم  پريود نشدن به نفع انتقال هستش حتي خيلي ها بدون مشكل اندومترويوز بهشون داروي خاموشي تخمدان ميدن براي اينكه ديواره رحم ريزش نكنه و مانع لانه گزيني نشه

چه خوب  خداروشکر 🤗 تفاوتش با سری قبل پانکچرت چی بود که دفعه اول هیچی تشکیل نشد اما سری دوم 11 ...

ممنون عزیزم.

تفاوت خاصی نداشت مرکزم رو عوض کردم ولی داروهام همون قبلیا بود برای اطمینان هم برای انتخاب اسپرم از پیکسی استفاده کردن

آهان گفتم شاید خوب نباشه آب ولرم بهترباشه .

نه من خودم کلا اب سرد استفاده میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان من امروز بارداریم پوچ اعلام شد. کسی راه حلی داره برا سقط؟ براساس تاریخ انتقالم توی هفته ۱۱ هس ...

اای وای خدا چه سخته😟😟 اخه چجوری میشه تا الان پوچ تشخیص ندادن؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏