2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقتت بخیر من هفته نهم هستم تا الان هیچ وقت تیروئید نداشتم الان تیر ...

سلام عزیزم خوبی ؟ خیلی طبیعی هست این اتفاق عزیزم گاهی این جور میشه و باید تحت نظر فوق تخصص غدد لووتیروکسین شروع کنی

خیالت راحت 

@زینبی_بابا     عزیزم یه سوال دیگه من از صبح تا شب گوشی دستمه یا صحبت میکنم یا اینتر ...

ببین راستش منم یه مدت سعی کردم رعایت کنم ولی بعدش چون ویار شدید داشتم رفتم خونه مادرم، دقیقا زیر دکل ایرانسل، کمر بند ضد امواج هم نخریدم 😅😅😅 چون دیدم جنین خودش داخل چندین لایه رحم و پوست و بدن من داره طبیعی محافظت میشه، منم که تو مطب پرتو درمانی کار نمیکردم که، پس نخریدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی_بابا@  @زینبی_بابا ‍  سلام عزیزم من انتقالم منفی شده، می خواستم بپرسم اشکال ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 خیلی دردناکه 

گلم شما حتی روز انتقال هم میتونی واکسن بزنی، ارتباطی با پریود نداره خیالت راحت 

بعد از واکسن میشه حمام رفت، میشه بلافاصله رفت دندانپزشکی و... 

پدر خودم دو ساعت قبل از واکسن کار دندانپزشکی انجام شد براش

@سیلویاجان شماال‌آرژنین روزی چندتا میخوردی؟ چه موقع ازروزمصرف میکردی گلم؟ بعد همزمان باکیوتن مصرف بش ...

من روزي ٦ گرم پودر ال ارژنين ميخوردم روزي سه بار هر بار ٢ گرم قبل از غذا مي خوردم ، با هيچي تداخل نداره پذيرش رحم و خونرساني به رحم را زياد ميكنه 

,مرسی عزیزم چرا رشد نمیکنه؟آخه اینجوری که خیلی سخته بمیرم واسه دلت تو چی کشیدی😔😔

فدات خدانکنه اره واقعا سخته منم اول خیلی ناراحت شدم ولی گفتم اگه جلوترمیرفتم و مشکل داشت چی اونموقع بدتر بود

ایشالله به زودی زود مامان میشی

والا دکتر که میگفت طبیعیه بعضی وقتا اینجوری میشه جواب درستی نداد

دوستان کسی اینجا بوده که اندومتریوز داشته باشه و قبل انتقال با زدن سه تا میکرولین یه ماهه و بدون پری ...

سلام دوست عزیز بله دوست من انجام دادن حامله هم شدن بار اولشون بود اندومتریوز هم بودن

سلام من امروزم بی بی زدم هاله انداخت نباید پر رنگ تر از دیروز میشد؟

عزیزم هورمون بارداری هر ۴۸ ساعت حدودا دو برابر میشه شما فردا بزنی مطمینا پر رنگ تر از دیروز باید بشه

و خدایی که در این نزدیکیست
مبارکت باشه گلم بسلامتی بارداری خوبی داشته باشی خوشحال شدم برات گلم مراقب خودت باش

فدات بشم عزیزم لطف داری

قسمت همه منتظرا😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...