2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
ببین من زدم اولش نگاه کردم دیدم هیچی نیست رفتم بعد چنددقه اومدم دیدم انگار خیلی محو یه خط افتاده&nbs ...

يچيزي بگم؟ من يه هاله كمرنگ تو عكسات ديدم. 

الهي كه به حق امام حسين مثبته من دلم ميگه مثبتي😘

خداياشكرت....❤️ 
دارم میرم آزمایش حالم به قدری بده که توصیف کردنی نیست کاش همون اول منفی میشدم خودمو آماده کرده بودم ...

نگو قربونت برم حکمت خدا یه چیزه دیگه س این نشونه ی اینه رحمت قابل پذیرشش و داره من دوبار منفی شدم خیلی سخته میفهمت انشاالله که خدا دلتو شاد کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی قراره انتقال بدی ؟ بسلامتی انشالله این سری مامان میشی😘😘

دعام کن انشاالله خدا ایندفعه منو لایق مادر بودن کنه

انشاالله سه شنبه سونو دارم مشخص میشه

ممنون از دعای قشنگت گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم من خوبم خدارو شکر اصلا دوست ندارم بیام نی نی سایت، خیلی آرامش دارم  وقتی میام نی ...

عزیزم انشاالله که به زودی حال دلت خوب بشه و بیایی و بازم باهم باشیم انشالله خدا دلتو شاد کنه بزودی 

نگو قربونت برم حکمت خدا یه چیزه دیگه س این نشونه ی اینه رحمت قابل پذیرشش و داره من دوبار منفی شدم خی ...

مرسی عزیزدلم انقد گریه میکنم میگم کاش همون اول منفی میشدم من یه بازیچه شدم خدایا آخه چراااا😭😭😭

@باران31     عزیزم به نیتت سوره مریم خوندم ان شاالله هر چه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی ...

ممنون سارای مهربون. ان شاله که صد برابر این دعاهای خیرت به خودت  و نینی نازت برگرده.

بارداری سالمی رو تا آخر سپری کنی و نینی ات رو سالم بغل بگیری.❤

نیلدا جون، در این مورد با دکترت هم مشورت کن، اینجا به دوستم گفتند یک ماه ببین دو تا واکسن مختلف فاصل ...

من خودمم دوست دارم فاصله بدم عزیزم، الان اگه سینوفارم بزنم که هفته 25 ام باید 28 کزاز بزنم بعد هفته 29 دوباره دوز بعدی سینوفارم رو بزنم اینجوری فقط 1 هفته فاصله میوفته نمیدونم چیکار کنم بمونم بعد کزاز کلا واکسن کرونا بزنم دیگه خیلی دیر میشه برام 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اووووففففف کاش این دو هفته رو بیهوشمون میکردن والا 🥺 

آی گفتی .😂😂😂😂

خودم واضح میبینم.یعنی کاذب نیس؟۱۱ انتقالم

والا قشششنگ هاله افتاده گلم .😍😍😍😍

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 پس معجزه شده آره گلم بزن، دو هفته بعدش کزاز،دو هفته بعدش دوز دوم کرونا د ...

بله زینبی جون اونم چه معجزه ای،هنوزم باورم نمیشه که چطور شد

مرسی از راهنماییت عزیز دلم، پس کزاز رو میشه هفته 27 هم زد؟ اینجوری باشه خیلی خوبه 2 هفته فاصله میوفته بینشون ببخشید خیلی سوال پرسیدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره قربونت برم چرا نميشه بهت درخواست ميدم ميترسم اشنا باشه گلم😘

مرسی عزیزدلم 

سلام بچه ها من امروز وارد روز ۱۴ انتقال می شدم. رفتم آزمایش دادم که به تعطیلی نخوره. گفتند تا ۶ بعد ...

انشاالله انشاالله انشاالله مثبتی.😍😍😍

انشاله این سری مثبت میشی عزیزم.پرانرژی برو جلو😍

فدات گل جان، ❤️💖❤️💖

ایشاالله همه جواب بگیرن و دلشون شاد شه، 

منم جواب بگیرم با دعای شماها... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...