2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند هفته بودی دقیق؟

۱۸ هفته ویکروز،،طبق غربال اول باید ۱۸ هفته وسه روز بودم،،راستی گفت جفتت خلفیه وجنین ها هم بریچ هستن ،،یعنی چی ؟بریچ بد نیست؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
یعنی شش هفته شکمی انجام دادی؟؟

اره عزیزم صدای قلبشون هم گذاشت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
۱۸ هفته ویکروز،،طبق غربال اول باید ۱۸ هفته وسه روز بودم،،راستی گفت جفتت خلفیه وجنین ها هم بریچ هستن ...

نه هنوز اول چرخششونه و میچرخند 

یکی از جفت های من خلفی یکی قدامی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم ان تی رفته بودی جنسیتشونو گفت بهت ؟

نه عزیزم انومالی رفتم اره گفت هردو دخترن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه هنوز اول چرخششونه و میچرخند  یکی از جفت های من خلفی یکی قدامی

چه میدونم اخه دوهفته پیش رفتم چیزی نگفت درمورد بریچ بودنشون

من حدس میزنم واسه تو دختر وپسر باشن 😘😘

بسلامتی انشالله. واقعا نمیدونی ؟ چرا آخه ؟

میخوام هفته دیگه انشاالله یه جشن کوچیک بگیرم

@shamiim    نشد ریپلای کنم

من قبلا خوندم در مورد این وضعیت بریچ نگران نباش

الان تازه حرکاتشون شروع شده و هی میچرخن 

من یکیشون سر و پا بود و سرشو گذاشته بود رو زانوهاش

انشاالله😍

اره عزیزم صدای قلبشون هم گذاشت

خوب خداروشکر پس از این به بعد شکمیه دکترتون عارفی بود؟؟

شما نمیدونید که من شیاف ساعت۷رو یادم رفت ساعت ده شب گذوشتم 

حالا شیاف ساعت ۱۲شبم رو بذارم یانه چون فاصله میشه دوساعت

شاعت۴صبح هم یکی دارم

@shamiim    نشد ریپلای کنم من قبلا خوندم در مورد این وضعیت بریچ نگران نباش الان تازه ح ...

اره امشب حسشون کردم 🤩🤩الهی قربونشون برم

خدا کنه تعقیر کنن از بریچی دربیان 😇😅