2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
دوستان دکترم بهم گفت ب احتمال زیاد جنینات مشکل ژنتیکی دارن اخه چرا من چیکار کنم برای هر جنین ۴ تومن ...

عزیزم رحمت رو بررسی کردن؟ هیسترو شدی؟ آندومتریوز نداری؟ اینهارو اگر چک کردی، خوب میمونه همون پی جی دی.

نمی شه فعلا این سه تایی که می خوای انتقال بدی رو تست کنن؟ حداقل خیالت راحتتر میشه که مشکل از کجاست. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
با  چراغ قوه گوشی نگاه کن ببین هالش چطوردیده میشه اگه خودت میتونی ببینی که مبارکه 🥰..بیبی چک م ...

آره با چراغ قوه واینا میتونم ببینم ولی انگار به چشمامم اعتماد ندارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روز دیگه بزن شاید جنین دیر لانه گزینی کرده نگران نباش

باشه عزیزم دعا کن برام

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم مرسی.برا خدا کاری نداره.انشاله ازمایش دوتامون مثبت بشه

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه

نمیشه از نزدیکتر عکس بفرستی احساس میکنم یه کوچولو رنگ داره 

والا هرچی تلاش کردم نشد

قربونت برم عزیزم، به امید خدا حتما، اگر مثبت بود سریع میام می گم.😊 مثبت نشد با تاخیر می گم 😬

الهی ‌که به همین اربعینی مثبتی خیالت راحت مثبت فکر کن عزیزدلم

اگه میبینی مطمینم هست الان حالتو درک میکنم نه میتونی دلت قرص باشه که هست نه میتونی بگی نیست الان ادم ...

بخدا دقیقا همینم که گفتی نمیدونم الان ذوق کنم شاید یه درصد مثبته یا ناراحت باشم شاید منفیه 

اگه میبینی مطمینم هست الان حالتو درک میکنم نه میتونی دلت قرص باشه که هست نه میتونی بگی نیست الان ادم ...

چه بد حالیه این دورانِ ما خدا برا هیچ کس نخواد 

دو روز دیگه بزن حداقل تو دو روز دیگه اگه پرررنگ بشه مطمینی منو بگو تا شنبه نمیشه

توکل برخدا حالا دوروز دیگه میزنم ببینم چی میشه