2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
خداکنه ازمایشمم مثبت بشه.دل تو دلم نیس.تا ۵شنبه.مرسی عزیزم

انشاالله عزیزم خدابزرگه انشاالله مثبتی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم بسلامتی به حق این روزهای عزیز که انشالا مثبتی انشالا مثبتی 🙏🏻🙏🏻 وای جواب اومد سریع بگو ما ...

قربونت برم عزیزم، به امید خدا

حتما، اگر مثبت بود سریع میام می گم.😊 مثبت نشد با تاخیر می گم 😬

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسا توروخدا این عکسو ببین ببین خط کمرنگ میبینی یانه 

اگر هاله میبینی مثبته، حتی کمرنگ، من دفعه قبل هیچ رقمه هاله نمی تونستم ببینم. ضمنا زود بی بی چک زدی عزیزم. امیدت به خدا

شما بیبی چک نزاشتی چه دلی داری تو دختر

آره واقعا، می دونی عزیزم من کلا مدلم اینطوریه اگر بی بی چک می گذاشتم و منفی میشد خیلی شدید خودم رو می باختم. برای همین تصمیم گرفتیم این دفعه منتظر جواب بمونم. دیگه هر چی خدا بخواد

آره واقعا، می دونی عزیزم من کلا مدلم اینطوریه اگر بی بی چک می گذاشتم و منفی میشد خیلی شدید خودم رو م ...

انشالله مثبتی منم خوره ی بیبی چک دارم متاسفانه مریضشم وایی از دست این اچ سی جی که بد جور دستو پامو بسته باور کن با اینکه میدونم کاذبه بیبی های دوستامو دیدم هوایی شدم😁😁😁😁😁

انشالله مثبتی منم خوره ی بیبی چک دارم متاسفانه مریضشم وایی از دست این اچ سی جی که بد جور دستو پامو ب ...

فدات ممنون، اگر تو مودشی خوب بزن دوباره، مثبت میشه روحیه ت بیشتر میشه 😊

دوستان دکترم بهم گفت ب احتمال زیاد جنینات مشکل ژنتیکی دارن اخه چرا من چیکار کنم برای هر جنین ۴ تومن میخوان ک تو هر نی ۳ تا جنین دارم هزینشو ندارم این بار اخر ک انتقال میدم دیگا هزینه اونم ندارم توروخدا برام دعا کنید ازته ته دلاتون شاید خدا شمارو بیشتر ازمن دوس داشته باشه

اگر کسی هم درمورد مشکل ژنتیک جنین چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه چندتا سوال دارم یکی اینکه ممکنه ازهر ۱۰ تا جنین ۱۰ تاشم مشکل داشته باشن 

بعد تو سری های بعد قبل تشکیل تخمک چیکار باید کرد ک جنین مشکل ژنتیکی نداشته باشه😭