2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
فورا انداخت هاله رو برایه منم تو عکس معلوم نیست ولی بدونه چراغ قوه میشه دید نیاز به نور نداره 

ببین من زدم اولش نگاه کردم دیدم هیچی نیست رفتم بعد چنددقه اومدم دیدم انگار خیلی محو یه خط افتاده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@باران31    

عزیزم به نیتت سوره مریم خوندم ان شاالله هر چه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی

التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین من زدم اولش نگاه کردم دیدم هیچی نیست رفتم بعد چنددقه اومدم دیدم انگار خیلی محو یه خط افتاده&nbs ...

بابا برو حالشو ببر زیر ده دقیقه باشه حتی اگه با چراغ قوم بشه دید درسته ولی بعد ده درست نیست 

مطمینم پررنگ میشه حالا ببین

اگه یه ذره اون هاله پررنگتر میبود تا الان میرفتم آزمایش میدادم ولی نبود دیگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

@tamana366    

عزیزدلم به نیتت سوره مریم خوندم الهی هر چه زودتر خبر بارداریتو بدی

التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۲۷ انتقال دادم اگه روز انتقال حساب نشه ۸میشم

بسلامتی انتقال دادی؟ تبریک میگم انشاالله بیای خبرخوش بدی شادمون کنی منم اگه خدابخوادایندفعه پریودبشم دیگه میرم برای کارای انتقال محتاج دعای بشدت  

مرسی عزیزم سونو ۸ هفتگی رفتم که خداروشکر جنین هم ۸ هفته بود سنش و قلبش می تپید ایشالا ۱۷ روز دیگه هم ...

سلام عزیزم خوبی چخبر

منم ۱۷ روز دیگه میرم ان تی😍

دوستان دکترم بهم گفت ب احتمال زیاد جنینات مشکل ژنتیکی دارن اخه چرا من چیکار کنم برای هر جنین ۴ تومن ...

باهمسرت فامیلی؟ آزمایشات ژنتیک ندادین؟ شایدتاحدودی مشخص کنه اگه مشکلی باشه؟

سلام دوستان 

من امروز پانکچر کردم دکتر گفت احتمال قوی هایپر میشی باز چهارشنبه بیا ببینمت،حالا از کجا بدونم هایپرم؟؟؟

راستی انتقال چند وقت دیگه میتونم برم؟؟

امسال میکوبم 
مرسی عزیزم سونو ۸ هفتگی رفتم که خداروشکر جنین هم ۸ هفته بود سنش و قلبش می تپید ایشالا ۱۷ روز دیگه هم ...

عه گفتی زیر ۱۲هفته سونو نمیکنن همش منتظربودم ۱۲هفته بشی ، خداروهزارمرتبه شکر چه معجزه ی قشنگی ...ایشالا به سلامتی بیادبغلت ، امیدوارم خدا ازاین معجزه های یهویی برای همه ی دوستای منتظرمون هم بده 😍😍😍