2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم خدا بهت سلامتی بده و بزودی زود دلت و شاد کنه

الهی خدا خودتو وبچه ها حفظ کنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان وقتتون بخیر

فردا صبح میخوام برم‌ پانکچر لطفا برام ‌دعا‌ کنید

انشالله شماهم هر مشکلی دارین ب زودی حل بشه و مادر بشین انشالله

راستی اگه هایپر نشم میتونم بقیه روز کارای عادیمو بکنم؟؟مثلا آشپزی اینا؟؟؟

امسال میکوبم 
سلام دوستان وقتتون بخیر فردا صبح میخوام برم‌ پانکچر لطفا برام ‌دعا‌ کنید انشالله شماهم هر مشکلی دا ...

سلام عزیزدلم انشاءالله که به خیر وسلامتی باشه برات فردا کلی تخمک عالی ازت بگیرن وجنینای خیلی خوب تشکیل بشه وزودی زود نی نیت بیاد بغلت صحیح وسلامت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام بچه ها من چهارشنبه انتقال داشتم دیشب و امشب درد شدید پریودی دارم.فقط هم شبا شروع میشه دردم.غیر قابل تحمل میشه 

کسی اینجوری بوده که مثبت بشه؟ حس خوبی ندارم به این درد

سلام عزیزدلم انشاءالله که به خیر وسلامتی باشه برات فردا کلی تخمک عالی ازت بگیرن وجنینای خیلی خوب تشک ...

انشالله عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت

خدا تو دلی شمارو هم حفظ بکنه و فرج خیر بده انشالله

میشه جواب سوالمم بدین؟؟

امسال میکوبم 
متاسفم عزیزم منم خیلی استرس این اتفاقات رو دارم سرکلاژ و استراحت مطلق بودین؟

عزیزم شما چند هفته سونو شکمی شدید من فردا سونو دارم۹هفته و دوروز به نظرت شکمی انجام میشه؟؟

سلام دوستان وقتتون بخیر فردا صبح میخوام برم‌ پانکچر لطفا برام ‌دعا‌ کنید انشالله شماهم هر مشکلی دا ...

سلام  ایشالا که جنینهای عالی برات تشکیل بشه عزیزم😊

بهتره روز اول یکم استراحت بکنی .من دکترم هربار دو روز برام استعلاجی مینوشت البته یکم هایپر شدم هر دو بار

سلام  ایشالا که جنینهای عالی برات تشکیل بشه عزیزم😊 بهتره روز اول یکم استراحت بکنی .من دکترم ه ...

ممنون بابت دعای قشنگت شما هم حاجت روا بشی انشالله

من شوهرم محل کارش یکم سخت مرخصی میدن 

میخواستم بعد عمل برگرده ب سر کار و خودم تو خونه تنها باشم 

هیچکس نمیدونه ک تو سیکل و اینکارو انجام میدم

پس باید بگم حداقل فردارو بمونه خونه

امسال میکوبم 
عزیزم شما چند هفته سونو شکمی شدید من فردا سونو دارم۹هفته و دوروز به نظرت شکمی انجام میشه؟؟

سلام میشه اما باید مثانه پر داشته باشین پر نباشه میگن مایعات بخور و باید منتظر بمونی

امسال میکوبم