2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم این آزمایش ها چیه؟

دکتر بگی میدونه اینجا لیستشو گذاشته بودن یادم نمیاد کدوم صفحه بود. 

بچه ها کسی لیست آزمایش های ایمنی و انعقادی  رو داره بفرسته

خدایا شکرت
[QUOTE=209308006]بچه ها استرادیولم فک میکردم تموم شده فقط دیروز صبح خوردم دیشب نخوردم افت بتا میتونه ...

نه عزیزم 

با یکی دوبار نخوردن هیچی نمیشه

من کلی روزا یادم میرفت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسا جون دلیلش چی بود که بار اول جنین نداشتی؟ من بار اول ۴ تا فولی داشتم که بعدش گفتند تخمک ها بالغ ...

نمیدونم دلیلی نگفتن بهمون.گفتن شاید اصلا هیچ وقت تو دفعات بعد هم جنین تشکیل نشه بعدا خودم خیلی در موردش خوندم ۱-۲ مورد از ۱۰۰ مورد اینجوری میشه

از آزمایشگاه به ما گفتن در ظاهر نه تخمکها مشکل داشتن و نه اسپرمها ولی بعد اینکه گذاشتن انکوباتور هیچ کدوم رشد نکردن

من دو تا بارداری قبلیم طبیعی بودم اصلا از غلظت خون خبری نبود انوکسام نداشتم

پروانه‌جون‌آزمایش‌دادی‌غلظت‌خون‌داشتی؟

ایمنی‌هم‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزدلم چقدر مهربونی دعا کن برامنم محتاجم

دورت بگردم خدا بهت سلامتی بده و بزودی زود دلت و شاد کنه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خداروشکر پس مشکل ناباروری نداشتین فقط تعیین جنسیت کردین الهی شکر نتیجه گرفتین و ایشششالا پسرتونم به ...

به امید خدا 🙏🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اولین بار بود دکترم گفت حتما میگیره برات جنین هامم خیلی خوب بود وضعیت رحمم عالی همینطورم شد مثبت شدم ...

جنین هات چند روزه بودن 

کاریه ک شدا خودتو عذاب نده توحالا اول کاری ایشالله سری بعد مثبت بشی و سالم دراغوشش بکشی من بیچاره ۴ مین انتقالم اونطوری شدم الان میترسم انتقال بدم بازم اون بلا ب سرم بیاد

شمام دوقلو بارداری بسلامتی ؟ جنسیتشونو میدونی ؟

بله عزیزم

نمیدونم جنسیتشون تو کاغذ😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚