2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه دیگه انتقال نمیدن همون روز پانکچر هایپر شدن شما معلوم شده این ازمایش و میگیرین ببین وضعیتتون چجور ...

منم نوشته بود ۱۸ تا تخمک فریز روز یکشنبه برا فریزبیایین!عزیزم فریز هم‌باید هزینه بدیم؟جنین شناس بهمون میگه که چندتا جنین داریم ؟شما چندتا تخمک داشتین چندتا جنین شد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من الان خداروشکر خیلی خوب شدم دردم خیلی کم شده ابم که میخورم سریع دسشویی دارم 

منم مثه شما بودم خوب بودم حتی اصلا درد شکمم نداشتم خیلی طبیعی بودم ولی رفتم ازمایش دادم گفت هایپریه هنوز هست رعایت نکنی برات بد میشه دیگه من خودمو بستم به سفیده تخم مرغ خوردن روزی 5 تا میخوردم و دوغ شور و خیارشور و آب هویج و سیب اینا کلا زیاد خوردم شکرخدا دقیقا یه هفته بعده پانکچرم پریود شدم و همه چی خوب شد چون با اولین پریود بعده پانکچر هایپری کلا ازبین میره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نوشته بود ۱۸ تا تخمک فریز روز یکشنبه برا فریزبیایین!عزیزم فریز هم‌باید هزینه بدیم؟جنین شناس بهمو ...

پس همون دیگه یعنی هایپری و انتقال نمیدن برات اون ازمایشم برا محم کاری ازت میگیرین ببین وضعیتت چجوریه دقیقا مثه من بله باید هزینه فریزم پرداخت کنید بله با جنین شناس صحبت میکنید ایشون یه برگه قرارداد هم به شما و همسرتون میدن برا بستن قرارداد فریز جنین که یکساله هستش کامل میخونید و بعد امضا میکنید 

من 21 تا تخمک داشتم 15 تا جنین برامون تشکیل شد که شد 5 تا بسته سه تایی کلا برا یه سال 300 هزارتومن هزینه فریز دادیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پس همون دیگه یعنی هایپری و انتقال نمیدن برات اون ازمایشم برا محم کاری ازت میگیرین ببین وضعیتت چجوریه ...

اها مرسی عزیزم ببخشید من همش سوال میپرسم !من تا الان حالم بهم میخورد تخم مرغ اب پز کم خوردم امروز دوتا خوردم ولی دوغ خیلی میخورم خیارشورم میخورم الانم دو روزه دارم شیاف میزارم مرکز داده 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم مثه شما بودم خوب بودم حتی اصلا درد شکمم نداشتم خیلی طبیعی بودم ولی رفتم ازمایش دادم گفت هایپریه ...

عزیزم شرمنده میشه بگین شما مشکلتون چی بود 

سلام خوبید  بچها واسم دعا کنید فردا سونو انومالی واسکن دارم دعا کنید بچهام سالم باشن،،اخه اصلا ...

عزیزم استرس نگیر همه بچه ها که تکون نمیخورن انقد زود

بستگی به جفت و جاشون داره

ایشالله همه چی عالیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اها مرسی عزیزم ببخشید من همش سوال میپرسم !من تا الان حالم بهم میخورد تخم مرغ اب پز کم خوردم امروز دو ...

نه خواهش میکنم بپرس راحت باش اتفاقا سفیده تخم مرغ زیاد بخور تاثیرش از همه بیشتره و اب میوه طبیعی میوه بگیر خودت ابشو بگیر بخور مایعات زیادخوردن خوبه من یه قرصم داشتم بهم دادن اونم خوردم اره اون شیاف پروژسترونه منم داشتم اونم لکه بینی چیزی داشته باشی قطع میکنه

سلام بچه ها رفتم دکتر خداروشکر بقایا نمونده بود و کارم به کورتاژ نرسید

ولی من ۳ ۴ روز دمنوش عروس پشت پرده خوردم عالی بود میکند میاورد گفتم بگم کسی خدا نکرده این مشکل داره استفاده کنه

حالا باید منتظر انتقال بعدی باشم😌🤗

عزیزم شرمنده میشه بگین شما مشکلتون چی بود 

من خودم یکم مشکل pco داشتم ولی همسرم اسپرمش داغون بود دیگه میکرو کردیم 

عزيزم شما سيكلتون با استراديول بود و هاش سي جي هم داشتيد؟ 

آره با استرادیول بود و پنج روز قبل از انتقال روزی دوتا آمپول پروژسترون و ادامه این آمپول تا سه روز بعد از انتقال

بعد از اینکه انتقال دادم سه روز بعدش شیاف پروژسترون روزی دوتا و از روز 3 آمپول هاش سی جی شروع شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون از جوابت عزیزم۰بله درسته دکتر خودمم گفت هیچ اعتقادی به لنفو ندارم ولی خیلی از خانومها هم هستن ...

نگران نباش اینجا سه تا از دوستان با آپکای پایین باردارن.

برای بالا بردنش هیچ اقدامی هم نکرده بودن تازه یکیشون دوقلو بارداره😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها تو رو خدا اگه کسی میدونه من و راهنمایی کنه  روز ۱۱ انتقالم  استرادیدل رو از چند ر ...

نظر دکترا متفاوته، دکتر من گفت تا تشکیل قلب، از دکترت بپرس.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من خودم یکم مشکل pco داشتم ولی همسرم اسپرمش داغون بود دیگه میکرو کردیم 

مبارک باشه 🎉🎉🎉 خداروشکر که نی نی داری

تعداد اسپرم هم پایین بود؟ یا فقط مورفولوژی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻