2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه خواهش میکنم بپرس راحت باش اتفاقا سفیده تخم مرغ زیاد بخور تاثیرش از همه بیشتره و اب میوه طبیعی میو ...

چشم عزیزم حتما بازم ممنون فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من خودم یکم مشکل pco داشتم ولی همسرم اسپرمش داغون بود دیگه میکرو کردیم 

من خودم تنبلیم شدیده ذخیره تخمدانم ۲۱ هست و شوهرم  فقط مورفوش ۲ و ۱ متغیره تحرکشم خوبه برا همین برامون ای وی اف انجام دادن و میکرو نکردن!خداروشکر که نتیجه دیدی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها پس خیالم راحت شد !خاستم بدونم اگه نرمال باشه انتقال نمیون برام؟

عزیزم هایپر بشی در هر صورت انتقال نمیدن

اون فقط واسه چک کردنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره با استرادیول بود و پنج روز قبل از انتقال روزی دوتا آمپول پروژسترون و ادامه این آمپول تا سه روز ب ...

سلام عزیزم

اوضاعت چطوره؟ 

سرکلاژ میکنی؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم هایپر بشی در هر صورت انتقال نمیدن اون فقط واسه چک کردنه

مرسی عززم♥️♥️♥️♥️

سلام بچه ها رفتم دکتر خداروشکر بقایا نمونده بود و کارم به کورتاژ نرسید ولی من ۳ ۴ روز دمنوش عروس پش ...

الهی به زودی دلت شاد بشه

خوشحالم که کورتاژ نشدی

آره با استرادیول بود و پنج روز قبل از انتقال روزی دوتا آمپول پروژسترون و ادامه این آمپول تا سه روز ب ...

ممنونم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ای جانم هزار ماشاءالله دیگه اخراشی برای منم دعا کن لطفا چند روز دیگه انتقال دارم رفتی رویان واسه خری ...

عزیزم فکر نمیکنم داروخونه رویان بدون نسخه ی رویان دارو بده.

برای ملحفه، ماسک و... حتی شماره پرونده میگیره و ثبت میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم اوضاعت چطوره؟  سرکلاژ میکنی؟

سلام گلم، تو خوبی عزیزم؟ خداروشکر خوبم

دوشنبه سرکلاژ کردم، دکتر گفت تا آخر 9 ماه استراحت مطلق باش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلم، تو خوبی عزیزم؟ خداروشکر خوبم دوشنبه سرکلاژ کردم، دکتر گفت تا آخر 9 ماه استراحت مطلق باش.

سخت بودعملت ؟چقدشدهزینه؟مراقبتت چطوره ؟داروهای دیگه هم داد؟بیهوشی دیگه؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
اره خوبه عزیزم نگران نباش دکتر کارشو بلده واله جنین شدنش بستگی به کیفیت داره انشالله همش جنین بشه بر ...

انشالله ممنون 💜انشالله شماهم یه هفته دیگه با بتای بالا میای و خوشحالمون میکنی

امسال میکوبم 
سلام گلم، تو خوبی عزیزم؟ خداروشکر خوبم دوشنبه سرکلاژ کردم، دکتر گفت تا آخر 9 ماه استراحت مطلق باش.

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه شما چند روز بعد ا  اچ سی جی تست زدی دوزش چندبود من امروز اخرین دوزمو میزنم ۵۰۰۰به نظرت کی تست نشون میده

الحمدلله که شرایط خوب پیش رفت و کارت انجام شد 

با توجه به برنامه هایی که برای برگشت به خونه داشتی و لغو شد برات سخته ولی ارزشش رو داره 

مراعات کن ان شاء الله این مدت باقیمونده هم بخیر میگذره

منم خوبم الحمدلله

محتاج دعای خیر شما 

مگه شما هنوز استفاده میکنی؟؟؟ تا کی باید استرادیول و ادامه داد؟؟

نه دیگه تا دوازده هفته باید بخوری 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏