2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم من سری پیش ۱۷ تا اندازه هاش قبل تخمک کشی یک هفته ۱۵بود و۱۶ و ۱۸هم داشت گفت چند تا هم ۹

من دیروز سونو شدم گفت سه تا ۱۹

پنج تا ۱۷

یکی ۱۶ یکی هم ۱۵ هست

یکشنبه پانکچر میشم بنظرتون اینا خوبن ؟؟چند تاشون جنین میشه

امسال میکوبم 
منم فردا انومالی دارم😍انشاالله نی نی های هردومون سالم‌و سلامت باشند مگه نگفتی چهارشنبه همین هفته ا ...

بسلامتی عزیزم ، ایشالله خدا خودش کمک کنه

اره چهارشنبه بود ولی دکتر گفت شنبه برو دیگه توکل بخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کنم  تاس نشم😒😒

این داروها همش عوارضه ،،منکه دیگه مو ندارم باور کن شوهرم از من بیشتر مو داره،،چاره ای نداریم دیگه باید تحمل کرد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم فردا انومالی دارم😍انشاالله نی نی های هردومون سالم‌و سلامت باشند مگه نگفتی چهارشنبه همین هفته ا ...

راستی تو تکوناشونو حس میکنی؟منکه تقریبا هیچی بعضی وقتا یه چیرای حس میکنم حالا نمیدونم توهم یا واقعی😅😇

ممنون گلم 😘میگن باید خودمون درخواست بلاست بدیم وگرنه سر خود بلاست نمیکنن منم یه خورده میترسم از بین ...

اگه كيفيت و تعداد جنين كافي باشه ميزارن بلاست بشه و من  نظر متفاوت با شما را دارم و معتقدم بيرون از بين بره بهتره از اينكه بياد داخل رحم و از بين بره و اون دو هفته انتقال و استرس رواني شو نمي خام و ترجيح ميدم جنين بلاست با شانس موفقيت بالاتر را انتقال بدم 

خانمایی که رویان بودن میشه بگین من بعد از سه روز پانکچرم که میگذره برام یه ازمایش نوشتن نمیدونم براچ ...

عزیزم چیزی نیست ازمایش خونه گلبول سفید و قرمز و پلاکتت اینا رو چک میکنن منم هایپر شده بودم واسم نوشتن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خوبید  بچها واسم دعا کنید فردا سونو انومالی واسکن دارم دعا کنید بچهام سالم باشن،،اخه اصلا ...

عزیزدلم ان شاالله میری نی نی های خوشگلتو میبینی 😍😍🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
این داروها همش عوارضه ،،منکه دیگه مو ندارم باور کن شوهرم از من بیشتر مو داره،،چاره ای نداریم دیگه با ...

مگه شما هنوز استفاده میکنی؟؟؟

تا کی باید استرادیول و ادامه داد؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
برا هایپریه که ببینین تا چه حد تو خونتونه منم اون آزمایشو دادم که دیگه گفتن انتقال نمیدیم تو خونم نش ...

اها یعنی اگه نشون نده برام انتقال میدن؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
به من گفتن چون تو خونته باید بیشتر رعایت کنی و هروقت شکمت بزرگ شد و درد شدید داشتی بری بیمارستان ولی ...

من الان خداروشکر خیلی خوب شدم دردم خیلی کم شده ابم که میخورم سریع دسشویی دارم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بلید بری اونجا انجامش بدی گلم، برای چک سلامتی شماست و حالا اگر مورد دیگه ایی باشه چک کنن

مرسی خاهره خوبم چشم

عزیزم چیزی نیست ازمایش خونه گلبول سفید و قرمز و پلاکتت اینا رو چک میکنن منم هایپر شده بودم واسم نوشت ...

اها پس خیالم راحت شد !خاستم بدونم اگه نرمال باشه انتقال نمیون برام؟

من دیروز سونو شدم گفت سه تا ۱۹ پنج تا ۱۷ یکی ۱۶ یکی هم ۱۵ هست یکشنبه پانکچر میشم بنظرتون اینا خوب ...

اره خوبه عزیزم نگران نباش دکتر کارشو بلده واله جنین شدنش بستگی به کیفیت داره انشالله همش جنین بشه برات

اها یعنی اگه نشون نده برام انتقال میدن؟

نه دیگه انتقال نمیدن همون روز پانکچر هایپر شدن شما معلوم شده این ازمایش و میگیرین ببین وضعیتتون چجوریه یه برگه مگه روز پانکچر کنار تختتون نبود اون روش نوشته هم چندتا تخمک دارید هم زده برا انتقال مراجعه کنید یا فریز من روش نوشته بود یکشنبه برا فریز مراجعه کنید ولی بقیه هم تختی هام روش نوشته بود برا انتقال مراجعه کنید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏