2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
چی بگم تجربشو ندارم استرس گرفتم نه شیاف ندارم من شهرستانم نمیتونم برم مرکز تو شهر خودم امروز عصر میر ...

نه عزیزم منم هفته 5 سونو واژینال شدم که ساک خالی بود و 10 روز بعد هم جنین بود هم قلب داشت خداروشکر

واسه این میگن برید که احتمال خارج رحمی رو صفر کنن، خارج رحمی البته دردای خیلی بدی داره و اصلا قابل تحمل نیست نگران نباش اگه گفتن بری برو که ساکشو ببینی و خیالت راحت راحت بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزیزم منم هفته 5 سونو واژینال شدم که ساک خالی بود و 10 روز بعد هم جنین بود هم قلب داشت خداروشکر ...

الان من روز 19 انتقالم به نظرتون احتمالا چند هفته هستم؟؟  خداروشکر انشاللله به سلامت نی نی تو بغل میگیری برا منم دعا کن عصری برم مشکلی نباشه اتفاقا اون دکتری که پیشش میرم خودش سونو انجام میده و تو شهر ما کار ای وی اف فقط ایشون انجام میده نه من درد ندارمم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ای بار کلا بیشتر گرمی خوردم تو چاییم دارچینو زنجفیل تو برنجم همیشه زعفران ۴۰روزی مرتب بادکش ...

پروانه‌جون‌به‌نظراین‌وزن‌کم‌کردنات‌هم‌خیلی‌تاثیرداشته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من انرژی مثبتت رو از راه دور میگیرم 🌹 انشالا گلم انشالا همه منتظرا بزودی دامنشون سبز بشه 😇 ...

قربونت عزیزم 🌺💚 ایشالااا

ایشالا این بار جنینهات تا نه ماه می مونن برات و میشن نی نی های آیندت 😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آخه من میگم بتا که یک روزه مثبت نمیشه دو روز اینور اونور بهرحال یه عددی باید نشون بده که اونم انشالا ...

آره دیگه

اگه دیدم وسوسه اومد سراغم شاید برم یه روز زودتر.😎

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الان من روز 19 انتقالم به نظرتون احتمالا چند هفته هستم؟؟  خداروشکر انشاللله به سلامت نی ن ...

عزیزم حدودا 5 هفته و 1 روزی حالامن جنینتو 3 روزه حساب کردم نمیدونم جنین چند روزه انتقال دادی

سن جنین+ 14 روز+ تعداد روزای انتقال این روش معمولا با سونو ان تی مطابقت داره دقیقشو همون سونو ان تی بهت میگه که بعدش با اون حساب جلو برو

ممنونم از دعات عزیزدلم شمام چشم بهم به زنی به هفته های ما میرسی خیلی زود میگذره نگران نباش لطفا استرس واسه نینی سمه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم حالا ببینم بتام درچه حاله🥺🥺

بتات تو بهترین حالت،شک نکن و بد به دلت راه نده، الان دیگه مامان شدیا باید حواست به نینیت باشه بهش اصلا استرس نده عزیزم

بتات تو بهترین حالت،شک نکن و بد به دلت راه نده، الان دیگه مامان شدیا باید حواست به نینیت باشه بهش اص ...

مرسی عزیزم بهم انرژی مثبت دادی

فقط فعلا نباید کارای سنگین انجام بدم؟مثلا جارو برقی و خم و راست شدنم؟

عزیزم حدودا 5 هفته و 1 روزی حالامن جنینتو 3 روزه حساب کردم نمیدونم جنین چند روزه انتقال دادی سن جنی ...

بله درسته منم جنین سه روزه انتقال دادم ممنون عزیزم فعلا امروزو برم خداکنه همه چی خوب باشه یکم ازاین استرسه کم بشه چشم سعی میکنم کمتر بهش فک کنم فعلا که لکه بینی قط شده پناه برخدا ممنون از اینکه جوابمو دادی و راهنمایی کردی گلم خدا حافظ خودتو نینیت باشه ایشالا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
واقعانی .

آره عزیزم وزیر کار دیشب گفت

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود