2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
بچه ها ببینید بی بی من مثبته یامنفی امروز ۱۳روز انتقالمه بعد ۵دقیقه بعد یه ربع

عزیزم مبارکهههه 

مثبت مثبت

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها من روز 12شروع استرادیول سونو شدم ضخامت 9.1بود  انتقال شد 4مهر روز 18سیکل التماس دعا&nbs ...

به سلامتی مهگل جون، ایشالله اینبار با کلی خبر خوب بیای عزیزم، منتظرم بی صبرانه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعید میدونم لک برا اون باشه.....  تو اولویت اول احتمال اینکه لک لانه گزینی بیشتره.... ...

عزیزم من فردا روز ۹ انتقالم بنظرت بی بی بزنم ؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام توروخدا بهم کمک کنید چیکار کنم گلاب به روتون الان رفتم دستشویی لک قهوه ایی ازم خارج شد ترسیدم چ ...

عزیز دلم این چه حرفیه سقط مگه به همین راحتیاس؟ شیاف داری یه شیاف اضافه کن پاهاتو بالاتر از سطح بدنت بذار و استراحت کن، اگرم میتونی همسرت و بفرست برای داروها و بگو شرایطتتون توضیح بده به دکتر استرس نداشته باش فقط

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آخه می دونی من دفعه قبل روز ۱۲ که بی بی چکم منفی شد خیلییی حالم بد شد، اصلا یه وضعی.🤦‍♀️  این ...

عزیزم من انرژی مثبتت رو از راه دور میگیرم 🌹

انشالا گلم انشالا همه منتظرا بزودی دامنشون سبز بشه 😇

میدونم چی میگی منم دفعه پیش بجای بی‌بی اصلن روز ۱۲ رفتم آزمایش دادم که صفر بود اصلا داغون شدم

ولی باز به حرف دکتر داروها رو قطع نکردم و بار روز ۱۴ رفتم آزمایش ولی مطمئن بودم فرقی نخواهد کرد

عزیزم برا وزنگیری نوزاد هفته های آخر لیدی میل دکتر تجویز می‌کرد. رفتی بپرس برا الان و برا شرایطت اوک ...

ممنونم آنا جون، جنینم وزنش خوبه حتی بالاتر از هفتش هستش 2 روز، تیروییدم متاسفانه پرکار شده من دارم وزن کم میکنم، امروز نوبت دکتر دارم استرس دارم، من هیچوقت مشکل تیرویید نداشتم تازه بعد بارداریم تو هفته 9 آزمایش دادم شده بود 2.5 دکتر اینسری شک کرد دوباره تیرویید نوشت شده 0.3 

آهان الان تازه متوجه شدم روز آزمایش منظورته نمی دونم، یعنی روز ۱۴ برم معلوم میشه؟

آخه من میگم بتا که یک روزه مثبت نمیشه دو روز اینور اونور بهرحال یه عددی باید نشون بده که اونم انشالا این دفعه برات به بتای تپل مپله  

عزیز دلم این چه حرفیه سقط مگه به همین راحتیاس؟ شیاف داری یه شیاف اضافه کن پاهاتو بالاتر از سطح بدنت ...

چی بگم تجربشو ندارم استرس گرفتم نه شیاف ندارم من شهرستانم نمیتونم برم مرکز تو شهر خودم امروز عصر میرم پیش یه دکتر ماهر فقط تماس گرفتم با مرکزی که میرفتم ماما گفت آمپولاتو دوتا کن و اینکه امروز عصر برو برا سونو به نظرت چرا گفت برم ؟مشکلیه؟ سونو الان بد نیس؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام مامان های گل  من از امروز باید انوکسا بزنم شنیدم خیلی درد و کبودی داره میشه راهنمایی کنین ...

فقط تزریقش بین 45 تا 60 ثانیه طول بکشه این مهمترین نکته اشه، جای تزریق رو هم فشار نده با پنبه الکل من از وقتی اینارو رعایت کردم حتی جای سوزنش هم نمیمونه

منم شب قبل پانکچر ساعت 11ونیم شب یه امپول داشتم زدم نمیدونم اسمش چی بود من خودم یکم تنبلی یا همون pc ...

ولی برا من دو روز قبله پانکچره و دیگه اچ سی جی نداد!درکل عزیزم ممنون فدات ببخشید خیلی سوال پرسیدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم خوب این نام داروئه.... طبقه بندی داروییشون یکبه عزیزم..... 

پس خداروشکر عزیزم خیلی ممنونم واقعا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم عالیه نگران بتات نباش.....  فقط خواهشا فکرای + رو بیشتر کن.....  انرژی + جذب کن عز ...

اما جون تماس گرفتم با مرکز به ماما توضیح دادم گفت آمپولاتو روزی دوتا بزن و اینکه عصر برو برا سونو و دوباره به من جواب بده!!!

چرا گفت برم سونو؟ مشکلیه؟ سونو تو این اوایل بد نیست؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ولی برا من دو روز قبله پانکچره و دیگه اچ سی جی نداد!درکل عزیزم ممنون فدات ببخشید خیلی سوال پرسیدم

انشاالله موفق باشی به دکترت اعتماد کن خواهش میکنم اینو نگوو هر سوالی باشه درخدمتم ما هممون هم دردیم

پس عزیزم اگه فریز بوده بعید میدونم بدون هاش سی جی روز ۴ انتقال بی بی هاله بندازه مگر اینکه بتات خیلی ...

مگه فرش عزیزم سریعتر بتا بالا میره؟

انشاالله موفق باشی به دکترت اعتماد کن خواهش میکنم اینو نگوو هر سوالی باشه درخدمتم ما هممون هم دردیم

انشال خدا تو دلیتو برات حفط کنه عزیزم!ممنونم از لطف شما ♥️♥️♥️♥️