2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام مامان های گل  من از امروز باید انوکسا بزنم شنیدم خیلی درد و کبودی داره میشه راهنمایی کنین ...

راستی عزیزم انوکسان چنده دونه ای؟ 

قیمت آزادش! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آ ه بی بی چک + واقعی خیلی عالیه.....  من هنوزم دارمشون و یادگاری نگه داشتم.....  البته م ...

واقعا روحیه میده به آدم منم نگه داشتم خداکنه سونو قلب و بقیه مراحلم برام خوب باشه و یکم استرسم کمتر بشه راستی من بتام 1279 بود انا جون خوبه؟؟ از بارداری پوچ و خارج از رحمی اینا میترسم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 21 تا تخمک داشتم 15 تا جنین تشکیل شد که قابلیت فریز داشت منم سینال بود و ستروتاید و هاش سی جی این ...

منم سینال و سیترویاد بود ولی دو روز قلل پانکچر بهم اچ سی جی نداد به جاش دوتا امپول decarelin داده نمیدونم چرا!شرمنده عزیزم میشه بگین مشکلتون چی بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
راستی عزیزم انوکسان چنده دونه ای؟  قیمت آزادش!

دونه ای ۷۰شده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اره واقعا خودمم میدونم استرس سمه برام ولی چی بگم دست بردار نیست میگم آنا جون امکانش هس از دوتا جنین ...

عزیزم بعید میدونم لک برا اون باشه..... 

تو اولویت اول احتمال اینکه لک لانه گزینی بیشتره....

بعدش بحث هماتومه..... 

خیلیامون هماتوم داشتیم..... 

احتمال داره شمام هماتوم داشته باشه وگرنه جنینی که ۴ روز از انتقالش گذاشته بعید میدونم اصلا دفعش محسوس باشه.... 

یعنی دفعی که بخواد با لک باشه اول باید به مرحله لی برسه که لانه گزینی کرده باشه و ارتباط خونی برقرار شده باشه وگرنه وقتی جنین رو انتقال بدن نگیره دفعش اصلا محسوس نمیشه که.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا روحیه میده به آدم منم نگه داشتم خداکنه سونو قلب و بقیه مراحلم برام خوب باشه و یکم استرسم کمتر ...

عزیزم عالیه نگران بتات نباش..... 

فقط خواهشا فکرای + رو بیشتر کن..... 

انرژی + جذب کن عزیزم..... 

من آزمایشم میشه روز ۱۵ انتقال، پنجمه مهره ولی چون اربعینه تعطیله. فرداش آزمایش می دم به امید خدا ✌ ...

وای من طاقت ندارم جات بودم یکروز قبلش میرفتم 😬

من که تازه سه روز انتقال دادم تازه سه روز هم بودن 

علامت هم درد سینه دارم که از قبل انتقال با شروع پروژسترون داشتم 

خیره انشالا عزیزم انشالا خدا کمک کنه 

@مهربون21 آره پرگناکر کانسپشن رو بگیر خوبه برای قبل انتقال 3 دوره بخور، کیوتنم بگیر ادامه بده ایشا ...

سلام عزیزدلم باشه چشم خوب گفتی حتمامیخرم 

چه جالب منم تیروئیدم کم کارهستش... عیب نداره برای تو ازیک نظر خوب شده لاغرکردی....من که ازالان از وزن خودم میترسم😔😔😔

ایشالله سلامت باشی عزیزدلم دستت دردنکنه😘😘😘

منم سینال و سیترویاد بود ولی دو روز قلل پانکچر بهم اچ سی جی نداد به جاش دوتا امپول decarelin داده نم ...

منم شب قبل پانکچر ساعت 11ونیم شب یه امپول داشتم زدم نمیدونم اسمش چی بود من خودم یکم تنبلی یا همون pco داشتم ولی مشکل ما بیشتر اسپرم همسرم بود 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم سینال و سیترویاد بود ولی دو روز قلل پانکچر بهم اچ سی جی نداد به جاش دوتا امپول decarelin داده نم ...

عزیزم خوب این نام داروئه....

طبقه بندی داروییشون یکبه عزیزم..... 

عزیزم بعید میدونم لک برا اون باشه.....  تو اولویت اول احتمال اینکه لک لانه گزینی بیشتره.... ...

اهااان پس اینجوریه من زیاد اطلاعات ندارم من الان روز 19 انتقالم دوتا جنین سه روزه انتقال دادن دو روز پیش آز بتا دادم خداکنه بدا هرچی هست این لکه بینی زبونم لال برا جنین مشکلی پیش نیاد ممنون از راهنمایی هات گلم

عزیزم عالیه نگران بتات نباش.....  فقط خواهشا فکرای + رو بیشتر کن.....  انرژی + جذب کن عز ...

چشششم عزیزمم سعی خودمو میکنم عصری برم دکتر خداکنه یکم آروم بشم

وای من طاقت ندارم جات بودم یکروز قبلش میرفتم 😬 من که تازه سه روز انتقال دادم تازه سه روز هم ب ...

آخه می دونی من دفعه قبل روز ۱۲ که بی بی چکم منفی شد خیلییی حالم بد شد، اصلا یه وضعی.🤦‍♀️

ایندفعه درسته که یک حالت پذیرش باهامه ولی درعین حال دلم نمی خواد بهم بریزم اگر منفی باشه.

اما ممکنه روز آزمایش یا یه روز قبلش بی بی چک رو بزنم که دیگه آمادگیشو داشته باشم. 

از ته دلم می خوام مثبت بشی این دفعه، برای همه ی انتقلالیها آرزو می کنم این آخرین انتقالی باشه که انتظار مامان شدن می کشن 🌱🌱🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وای من طاقت ندارم جات بودم یکروز قبلش میرفتم 😬 من که تازه سه روز انتقال دادم تازه سه روز هم ب ...

آهان الان تازه متوجه شدم روز آزمایش منظورته

نمی دونم، یعنی روز ۱۴ برم معلوم میشه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها ببینید بی بی من مثبته یامنفی امروز ۱۳روز انتقالمه بعد ۵دقیقه بعد یه ربع

مبارکه عزیزم، خداروشکر یه مامان منتظر دیگه از لیست خط خورد، ایشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️