2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046553 بازدید | 684527 پست
واقعا هم نفهمن بهتره بیشتر استرس میدن حتی مادر خودت

اره اصلا دلم نمیخواد کسی بفهمه فقط در این حد میدونن که من مشکل دارم درصورتی که مشکل از همسرمه نه من 

فقط مادر شوهرم فشار میاره بهمون قراره شوهرم سر بسته بگه که مشکل داره زمان میبره تا بچه دار شیم فقط در همین حد 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
وائ خدا یعنی میشه میخوام تیکر بزارم چه پرروم😁😁😁😁😁

اله جانینان انشاالله که میذاری چرا که نه 

انشاالله 

راستی گلم منم غلظت خون دارم ولی به آسپرین حساسیت دارم و مسمومیت آسپرین پیدا کردم و گوشام زنگ زد 

بعدها پانکچر باز تجویز کردن که بدنم زد کبود شد 

الان گفته ده روزه بخورم بنظرت اثری داره

دکتر گفت برا بعدها انتقالم آنوکسا میده

خوبه بنظرت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل آمپولت برو آزمایش😍

انقدری که ما ذوق کردیم انگار خودمون مثبت شدیم😍😍😍

یک نفرمونم از این انتظار دربیاد عالیه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم شما چطوری ب خونوادتون گفتین من اصلا دلم نمیخواد کسی بفهمه و این خیلی برام سخته

فقط خواهران میدونستن برا خاطره آمپولام مجبور بودم بگم چون رفت و آمد زیادی باهام دارن انتقال دومم مادر شوهرم اینا فهمیدن نمیدونن انتقال قبلیمو وقتی منفی شدم دیگه خیلی گریه کردن خودمم یکسال افسردگی گرفتم بدنمم تحلیل رفت الان انتقال سومم هست اما وقتشو نگفتم به هیشکی بهشون گفتم چون واکسن نزدم نیان خونمون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام بچه ها من امروز روز ۸ انتقالم 

روز دوم لک بینی قهوه ای کوچیک داشتم

دلدرد پریود دارم از همون روز اول تا الان 

سینه هام‌درد میکنه 

امروز  سر معده ام احساس سوزش داشتم

بنظرتون چخبره تو من😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
نه مکرمه جون. منفی شدم😔

اله جانینان.😔😔😔

سلام بچه ها من امروز روز ۸ انتقالم  روز دوم لک بینی قهوه ای کوچیک داشتم دلدرد پریود دارم از ه ...

خبر لانه گزینی عزیزم 

ن همسری بلد نیست خواهرم تزریق میکرد انتقالای قبلیمو  ایندفعه سرنگ و که گفتین میگیرم واقعا جای ...

به سلامتی، به امید خدای مهربون 💚 ایشالا انتقال خوبی داشته باشی 

شیافم دارم عزیزم هرشب یکی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خب الان بگو عشقم 

عزیزم من ای بار کلا بیشتر گرمی خوردم تو چاییم دارچینو زنجفیل تو برنجم همیشه زعفران ۴۰روزی مرتب بادکش گرم از ۱۲ روز قبلش رحممو ماساژ میدادم میبستم اصلا سری پیش استراحت نکردم این بار روز اول کلا به پهلوی چپ خوابیدم و دولا نمیشدم ولی کارای سر پاییمو میکردم توالت فرنگی استفاده کردم هیسترو وخراشم دادم چسپم زدم تو انتقالم اصلا نه پامو نه سرمو تکون ندادم وحرف نزدم شنیدم پرستاره به یکی گفت پاتو بلند نکن به رحمت فشار میاد منم سو استفاده کردم وبرداشتمولی سری پیش هی ورجه ورجه کردم البته الانم من بلاتگکلیفم ولی این کارایه این سریم بود سری پیش انجام ندادم در ضمن شب قبل انتقالو صبحونه ی روز انتقال کله پاچه خوردم نهارشم سیبزمینی وشب انتقالمم که شنبه شد ماکارونی خوردم همه چیم میخوردم بعدش ببخشید خیلی فک زدم 

به سلامتی، به امید خدای مهربون 💚 ایشالا انتقال خوبی داشته باشی  شیافم دارم عزیزم هرشب یکی

منم می‌خوام شیاف تجویز کنه 

انشاالله که همه مون نتیجه بگیریم ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالله بی بی مثبت و اینبار میبینی